BMW Welt predstavuje nové BMW radu 7

08.02.2016 20:14

Výstavisko BMW Welt zaostrilo pozornosť na nové BMW radu 7. Návštevníci z celého sveta si tak môžu prezrieť luxusnú limuzínu v exkluzívnom výstavnom priestore. Výstava sprostredkúva kľúčové vlastnosti vozidla – luxus, komfort, priekopnícke technológie – a približuje ich návštevníkom. Vlajková loď značky bola na výstavisku BMW Welt slávnostne predstavená novinárom a predajcom už v polovici roka. V súčasnosti si môžu zákazníci vyzdvihnúť model v nových doručovacích priestoroch „Luxury 7“.

Vysoký lesk a luxus

Šiestou generáciou vozidiel BMW radu 7 definuje BMW súčasnú a budúcu formu exkluzívneho, luxusného zážitku z jazdy úplne novým spôsobom. V tomto duchu prezentuje BMW Welt aj svoj výstavný koncept, ktorý predstavuje individuálny zážitok z luxusu pre všetky zmysly a ponecháva objavovanie vozidla na zákazníkoch aj fanúšikoch značky. Priamo pri vstupe z južnej strany sa odráža náročná požiadavka na optické riešenie zážitku: Nový model stojí vždy uprostred na tmavej elegantne sa lesknúcej sklenenej podlahe ozdobenej bronzovými intarziami. Priestor je lemovaný vysokou osvetlenou textúrovanou stenou s diagonálnym kosoštvorcovým vzorom, ktorý je poznávacím znakom BMW radu 7. Nad vozidlom sa vznáša plachta z karbónového vlákna, ktorá symbolizuje „Carbon Core“ modelu.

Skúsenosť vytvára svet plný zážitkov

Špeciálna výstavná plocha oslňuje aj svojou strhujúcou dispozíciou orientovanou na štyri veľké tematické okruhy nového BMW radu 7: inovatívna funkčnosť, individuálny komfort, dizajn a BMW EfficientDynamics. S tým spojené vlastnosti reprezentujú okrem iného predmety vyrobené medzinárodnými umelcami, dizajnérmi a priekopníkmi z oblasti techniky. Exkluzívne artefakty z nymfenburgskej porcelánky v Mníchove symbolizujú aj nároky luxusnej limuzíny. Obrovská LED stena s dotykovou technológiou zobrazuje inovácie: návštevníci objavujú nový Display Key, osvetlenie interiéru ako aj jedinečné ovládanie gestami, ktoré bolo vôbec po prvýkrát zabudované do vozidla. Na stĺpčeku vôní sa zobrazuje vôňa systému Ambient Air Package, ktorou možno osviežiť aj interiér nového BMW radu 7.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode