BMW spolu s exkluzívnymi prémiovými partnermi prezentuje špičkovú kolekciu doplnkov pre nové BMW radu 5

15.03.2017 09:05

Len niekoľko dní potom, čo sa nové BMW radu objavilo na trhu, BMW Lifestyle spojilo svoje sily s prémiovými partnermi najzvučnejších mien – Montblanc, Bowers & Wilkins a Moleskine –, aby spoločne odprezentovali viacero skvelých doplnkov navrhnutých presne pre dnešný životný štýl: súpravu BMW pre Activity Key, slúchadlá BMW a inteligentné písacie potreby BMW.

Len niekoľko dní potom, čo sa nové BMW radu 5 Sedan objavilo na trhu, BMW Lifestyle spojilo svoje sily s prémiovými partnermi najzvučnejších mien – Montblanc, Bowers & Wilkins a Moleskine –, aby spoločne odprezentovali viacero skvelých doplnkov navrhnutých presne pre dnešný životný štýl:  súpravu BMW pre Activity Key, slúchadlá BMW a  inteligentné písacie potreby BMW. Okrem najvyššej kvality je ich spoločným menovateľom presné pochopenie súčasného životného štýlu, kľúčovými prvkami ktorého je bezchybná konektivita, ako aj nekompromisný dizajn.

Produkty zamerané na infotainment a súprava osobných doplnkov vhodne dopĺňajú širokú ponuku technológií zabudovaných do BMW radu 5, čo z nich robí ideálne nástroje pre každého top podnikateľa priamo vo vozidle i mimo neho.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode