BMW radu 8 Gran Coupé — štvordverové športové vozidlo spája vznešenú eleganciu a moderný luxus.

07.05.2019 10:06

Modelová ofenzíva BMW v luxusnom segmente pokračuje rozšírením modelového radu 8 o tretí model; Svetová premiéra v júni 2019 v Mníchove na podujatí #NextGen; Predaj od septembra 2019.

Spoločnosť BMW Group predstavuje ďalšieho člena modelového radu BMW radu 8, čím pokračuje modelová ofenzíva v luxusnom segmente. Po úspešnom začiatku predaja modelov BMW radu 8 Coupé a BMW radu 8 Cabrio ponúka výrobca automobilov prvý pohľad na nové BMW radu 8 Gran Coupé. Výnimočne elegantné štvordverové športové vozidlo s tvarmi exteriéru, ktoré zosobňujú moderný luxus, vstupuje do poslednej fázy testovania pred sériovou výrobou. Novinka sa svetu predstaví na podujatí BMW Group #NextGen, ktoré sa bude konať 25. — 27. júna v priestoroch BMW Welt v Mníchove.

Nové BMW radu 8 Gran Coupé spája dych berúci výkon s emotívnym dizajnom a s priestrannou zadnou časťou. Samostatný charakter vozidla sa vyníma najmä vďaka skvostnému a neprehliadnuteľnému dizajnu. Atletické proporcie a dynamicky plynúce línie spolu vytvárajú auru športovej exkluzivity. Dvojica extra dverí a očarujúci priestor na zadných sedadlách v spojení s predĺženým rázvorom a s primerane zvýšeným komfortom jazdy robia z nového BMW radu 8 Gran Coupé vozidlo využiteľné na každý deň ako aj na dlhé cesty.

Rozširovanie modelovej ponuky v luxusnom segmente patrí medzi kľúčové aktivity, ktoré si spoločnosť BMW Group definovala v rámci svojej stratégie na zaistenie ďalšieho trvalo udržateľného rastu s názvom NUMBER ONE > NEXT. Široké schopnosti nového modelu BMW radu 8 Gran Coupé pokrývajú všetky požiadavky nových cieľových skupín, ktoré aj od luxusného modelu požadujú pre značku BMW typickú radosť z jazdy. Svetová premiéra vozidla bude jedným z hlavných bodov prvého ročníka podujatia spoločnosti BMW Group, ktoré sa bude pod názvom #NextGen konať v Mníchove. Celosvetový začiatok predaja nového modelu BMW radu 8 Gran Coupé je naplánovaný iba o pár mesiacov neskôr — od septembra 2019.

*Vzhľadom na to, že vozidlo je zatiaľ vo fáze prototypu, budú technické údaje ako spotreba paliva a emisie CO2 zverejnené neskôr.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode