BMW Group ocenilo najlepších predajcov titulom Excellence in Sales Award

27.03.2018 11:00

Značka BMW ocenila najlepších predajcov z celého sveta na slávnostnom večere konanom v BMW Group Classic. Pieter Nota, člen správnej rady BMW AG zodpovedný za Sales and Brand BMW, odovzdal ocenenia 41 najlepším predajcom. Popri tom odovzdal medzinárodnej dílerskej sieti poďakovanie spoločnosti BMW za ich úsilie a prácu. Vďaka tomu bol rok 2017 opäť rekordný.

Úspechom pre Slovensko bolo historicky prvé zaradenie slovenského subjektu medzi užšie nominovaných. Predajca Auto Palace Bratislava sa stal najlepším európskym BMW predajcom v kategórií Luxusná trieda a so zaradením na short list v danej kategórií patrí k najlepším šiestim na svete.

Michael Kordys, generálny riaditeľ BMW Group Slovakia, uviedol: “Tak úspešné zaradenie slovenskej spoločnosti je jasným symbolom, že svetové parametre v oblasti prémiového predaja sa pretavujú aj na Slovensku. Stávame sa v mnohým aspektoch rovnocennými so svetovou špičkou v tradičných krajinách. Oceňujeme úsilie celého teamu Auto Palace Bratislava a prajeme excelentné pokračovanie aj v roku 2018.“

Ocenenie Excellence in Sales Award sa odovzdávalo v šiestich rôznych kategóriách a doplnila ho aj špeciálna Cena poroty. Do hodnotenia sa zapojilo celkom 3 100 dílerov z 85 krajín. Odborná porota vybrala 41 víťazov v kategóriách Predaj, Popredajné služby, Služby zákazníkom, Luxusná trieda a BMW i & BMW i Performance. Ocenenie Manažér roka vyzdvihlo osobný vklad jednotlivých podnikateľov. Význam trvalo udržateľného rozvoja neustále stúpa, preto sme tento rok pridali ocenenie v kategórii „Najlepší díler s trvalo udržateľným rozvojom”. V každej kategórii bol vybratý celkový víťaz.

 „Rok 2017 bol siedmym v rade s novými predajnými rekordmi. Takéto trvalé úspechy sa nám darí dosahovať iba vďaka silným partnerom v rámci dílerskej siete,” povedal Pieter Nota. „Všetci sa snažíme, aby sme mali spokojných zákazníkov. Všetci pracujeme na spoločnom cieli, ktorým je intenzívnejšia orientácia na zákazníka a lepšie zameranie na služby. Dnešní víťazi nám ukazujú vynikajúci príklad, ako sa to dá a ocenenie Excellence in Sales Award je naším poďakovaním za ich dosiahnuté úspechy,” dodal.

Spoločnosť BMW pozvala 41 víťazov na trojdňovú návštevu Mníchova. Jej súčasťou bola prehliadka mesta, exkluzívne gastronomické zážitky ako aj samotné slávnostné odovzdávanie ocenení. Prehliadka Mníchova v historických vozidlách značky BMW poskytla dílerom originálny spôsob, ako sa zoznámiť s domovským mestom značky.

„Momentálne zažívame najväčšiu modelovú ofenzívu v histórii našej spoločnosti. Tento rok prichádzajú nové modely ako BMW X2 a BMW X3, v priebehu roka prídu aj novinky ako BMW X4 a BMW radu 8 Coupé. Preto som presvedčený, že spolu s našili partnermi a investormi v rámci dílerskej siete dosiahneme v roku 2018 ďalšie úspechy a rekordy,” povedal Pieter Nota v priebehu slávnostného podujatia.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode