BMW a Kith vytvorili exkluzívnu špeciálnu edíciu nového modelu BMW M4 Competition Coupé

23.10.2020 16:02

Divízia BMW M GmbH prevzala náboj od mladej a vplyvnej módnej scény a prepracovala ho v spolupráci s moderným umelcom menom FUTURA 2000. Pre zakladateľa spoločnosti Kith a zároveň priaznivca značky BMW, Ronnieho Flega, znamená táto spolupráca uzatvorenie emocionálneho kruhu. Verziu BMW M4 Competition x KITH si možno vopred objednať od 23. októbra. Spoločnosť Kith v tom čase prinesie do všetkých svojich kamenných aj online obchodov 96-kusovú kolekciu exkluzívne vytvoreného oblečenia a doplnkov. Limitovaná na 150 kusov vznikla v spolupráci s newyorskou lifestylovou značkou Kith a dostala výnimočné dizajnové prvky interiéru a exteriéru.

Jedným z hlavných prvkov modelov zo špeciálnej edície je aj karbónová strecha Kith. Súčasťou tohto na požiadanie dodávaného prvku je aj sivý nápis Kith s pásikmi BMW M votkaný do povrchu strechy. V štandardnej výbave sa nachádzajú aj kompozitné brzdy M Compound s červenými strmeňmi a s logom M. Tie jasne vidno cez vysoko lesklé čierne dvojfarebné M kované disky kolies 826M s dvojitými lúčmi vo farbe Jet Black (vpredu s priemerom 19 palcov, vzadu s priemerom 20 palcov).

V interiéri modelu BMW M4 Competition x KITH sa nachádzajú trojfarebné škrupinové sedadlá M Carbon s ozdobami BMW M svetlomodrej a červenej farby, ktoré na čiernej koži Merino vytvárajú príťažlivý výsledok. Rovnako ako v BMW E30 M3 Ronnieho Fiega, nápis Kith je všitý do čiernej kože predných a zadných opierok hlavy a na stredovú lakťovú opierku modelu BMW M4 Competition x KITH. Na stredovej konzole sa nachádza aj exkluzívny znak s logom Kith a s pásikmi BMW M. Podsvietené logo M na predných opierkach má aj nápis Kith.

Modely špeciálnej edície BMW M4 Competition x KITH majú rovnaké technické vlastnosti ako model BMW M4 Competition Coupé. Nový radový 6-valcový motor pochádza z vysokootáčkovej formy BMW M GmbH a využíva najmodernejšiu technológiu M Twin Power Turbo, ktorá mu pomáha dosahovať výkon 375 kW (510 k) a krútiaci moment 650 Nm. Výkon prenáša na kolesá štandardne dodávaná 8-stupňová prevodovka M Steptronic so softvérom Drivelogic. Zrýchlenie z 0 na 100 km/h trvá iba 3,9 sekundy, rýchlosť 200 km je na tachometri za 12,5 sekundy. Okrem klasického pohonu zadných kolies si možno BMW M4 Competition x KITH, rovnako ako BMW M4 Competition Coupé, objednať aj s pohonom všetkých kolies M xDrive.

Okrem štandardnej výbavy modelu BMW M4 Competition Coupé a na mieru vytvorených prvkov zo spolupráce so spoločnosťou Kith sa dajú špeciálne modely objednať s výberom ďalších doplnkov. Do štandardnej výbavy sa dostali aj položky ako kompozitné brzdy M Compound, M kované disky kolies a škrupinové sedadlá M Carbon, balík exteriérových doplnkov M Carbon, laserové svetlomety BMW Laserlight a doplnky svetiel Shadowline z ponuky BMW Individual. Rovnako tak aj karbónové interiérové lišty Carbon Fibre a ovládače s galvanickým povrchom. Dodávky limitovanej edície modelu BMW M4 Competition x KITH sa začnú v lete 2021.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode