BMW a AC Miláno spoločne riadia budúcnosť

01.04.2021 21:06

BMW a AC Miláno ohlasujú nové dlhodobé partnerstvo, vďaka ktorému sa z nemeckej prémiovej automobilky stane nový Automotive Partner a Rossoneri Premium Partner.

Tieto dve svetové značky, vynikajúce vo svojich odboroch, budú spolupracovať na vytvorení budúcnosti v mene vášne, inovácie, udržateľnosti a štýlu, s osobitným dôrazom na nové generácie. Vízia zdieľaná BMW aj AC Miláno spája ich schopnosti vytvoriť emocionálne puto so svojimi priaznivcami a zákazníkmi prostredníctvom kombinácie hodnôt klubu na ihrisku i mimo neho spolu s osobitosťou a holistickým modelom BMW. Sú to dve značky s priekopníckym prístupom orientovaným na budúcnosť, ktoré v priebehu rokov dokázali generovať inovatívne nápady a riešenia pre budúcnosť vo svojich príslušných oblastiach.

 

Talianska pobočka spoločnosti BMW a AC Miláno budú úzko spolupracovať na vytvorení série spoločných exkluzívnych podujatí a iniciatív s cieľom po celom svete spojiť a nadchnúť nadšencov športu, motorov a inovácií.

 

Massimiliano Di Silvestre, prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti BMW Italia S.p.A, uviedol: „V našom partnerstve nebudú iba synergie v oblasti komunikácie a vizibility. Našou ambíciou je ísť nad rámec technického obsahu tradičného partnerstva a zdieľať niektoré aspiračné hodnoty našich značiek, aby sme boli ešte autentickejší. Tieto spoločné prvky sa objavili takmer prirodzene počas našich prípravných stretnutí. Kľúčové slová budú kultúra, štýl, inovácia. Ale aj spoločenská zodpovednosť a udržateľnosť spoločnosti“.

 

Prezident AC Miláno Paolo Scaroni uviedol: "Sme veľmi hrdí na to, že môžeme v našej rodine prémiových partnerov privítať medzinárodne uznávanú značku a automobilovú dokonalosť, akou je BMW. BMW je rovnako ako AC Miláno synonymom excelentnosti, štýlu a inovácie. Sme preto nadšení podniknúť túto cestu spoločne k progresívnej a udržateľnej budúcnosti v prospech všetkých“.

Casper Stylsvig, hlavný finančný riaditeľ AC Miláno dodal: "AC Miláno a BMW sú dve globálne ikony s legendárnym dedičstvom, spoločnou víziou a budúcnosťou, ktorá má čo spoločne ponúknuť. Zo strategického hľadiska predstavuje toto partnerstvo dôležitý okamih v procese rastu klubu, ktorý umožní pomocou sily značiek zapojiť a nadchnúť milióny športových fanúšikov z celého sveta“.

Ako prémiový partner bude BMW neoddeliteľnou súčasťou aktivít klubu cez digitálne a fyzické platformy a rozvoj pútavého obsahu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode