Bizniskonferencia v Bratislave nie je určená len pre ženy

18.11.2019 12:06

Bizniskonferencia v Bratislave je podujatie primárne určené pre začínajúcich, malých a stredných podnikateľov. Program celodennej konferencie je zameraný najmä na marketing na sociálnych sieťach – Instagram, Facebook a LinkedIn, prináša možnosť riesiť praktické otázky vo forme workshopov a večernú inšpiratívnu talkshow.

Už 22. novembra 2019 sa v centre Impact HUB stretnú odborní spíkri a podnikatelia, ktorí sa podelia o svoje príbehy a know-how. Bizniskonferencia v Bratislave je po nedávnej a úspešnej Bizniskonferencii v Poprade už druhým podujatím tohto druhu organizovaným združením Akčné ženy. Bizniskonferencia je pre všetkých, ktorí chcú svoje podnikanie posunúť na vyššiu úroveň. Okrem bohatého celodenného programu prináša aj networking a večernú inšpiráciu.

Cieľom konferencie je obsiahnuť čo najviac praktických tém, ktoré pomôžu dosahovať stanovené podnikateľské ciele. Priamo na konferencii v Impact HUB v Bratislave bude možné odprezentovať seba a svoju prácu aj verejne pred publikom.

“Chceme dodať ľuďom novú inšpiráciu, vďaka ktorej budú mať opäť chuť na nové začiatky a pozitívne zmeny v živote,” dodáva organizátorka Martina Novotná.

Kvalitní spíkri a praktické workshopy počas celého dňa O svoje vedomosti a praktické skúsenosti sa podelia majitelia úspešných firiem, marketéri a ľudia z praxe. Mnohí z nich vybudovali svoje podnikanie úplne od začiatku a bez veľkého vstupného kapitálu. Vo večernej časti sa podelia o svoje príbehy.

Celý program je možné pozrieť si priamo na stránke eventu: www.bizniskonferencia.sk/bratislava/

Od 9:00 až do 19:00 hod vás prevedú marketingovými, obchodnými a strategickými témami spíkri ako napríklad známy “rozbiehač” nápadov, Juraj Kováč s prednáškou Ako si overiť životaschopnosť nápadu? Juraj sa venuje začínajúcim podnikateľom, ktorí si potrebujú overiť svoj nápad v praxi bez toho, aby museli investovať nemalé peniaze.

Nasledovať bude Ivana Brutenič, ktorá vám povie, ako využiť stále atraktívnejšiu sociálnu sieť LinkedIn pre vase podnikanie. Téma nesie názov LinkedIn: Top nástroj pre biznis. Ako využiť Facebook a Instagram pre svoje podnikanie, akým spôsobom komunikovať na firemných sociálnych sieťach, či ktoré sú najväčšie chyby, ktoré nás na Facebooku oberajú o klientov prezradí Martin Mažár. Najnovšími trendami na Instagrame sa bude zaoberať Martina Pálešová, ktorá prezradí, ako zvoliť vhodný content a stratégiu pri komunikácii. O jeho efektívnom využití povie viac Tamara Gončárová. Hlavným cieľom Instagramu pre podnikateľa je totiž to, aby jeho biznis rástol a prinášal zisk práve cez túto sieť.

Vďaka známemu marketérovi Oliverovi Jakubíkovi preberieme dopodrobna ďalší marketingový nástroj - Ako na atraktívny a úspešný email marketing? Večer v znamení inšpirácie a talkshow Večerná časť bude v znamení top podnikateliek a podnikateľov. Môžete sa tešíť na Dušana Plichtu - zakladateľa a CEO Powerlogy, úspešnej spoločnosti s funkčnými potravinami, Štefana Kozáka - majiteľa medzinárodnej agentúry Creative Pro, National Sales Directorku Mary Kay - Stanislavu Šeminskú a ďalších.

Expozóna, koučing a poradenstvo počas celého dňa K dispozícii bude počas celého dňa aj malá expo zóna, líčenie a poradenstvo od Mary Kay, výstava vedomých obrazov a koučingová zóna.

Skúsená koučka vám poradí v oblastiach:

— Ľahšie prijímanie zmien, ktoré v spoločnosti prebiehajú,

— Zlepšenie schopnosti preberať za svoje rozhodnutia zodpovednosť,

— Osvojenie si spôsobu vedenia, ktoré zvyšuje u členov tímu dôveru v ich vlastné schopnosti,

— Efektívnejšie zameranie svojej energie na dosiahnutie cieľov,

— Získanie nového uhlu pohľadu na problematické situácie,ň

— Nachádzanie nových spôsobov riešenia vzniknutých konfliktov na pracovisku.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode