BEAUTY ALERT: FOREO očakáva nedostatok zásob svojich bestsellerov

08.04.2022 16:55

Popredná medzinárodná kozmetická spoločnosť FOREO oznamuje nadchádzajúci výpadok dvoch zo svojich najžiadanejších zariadení, LUNA 3 a LUNA 3 plus a to práve v jednom z najdôležitejších období roka, počas Dňa matiek. Ku globálnej mikročipovej kríze, ktorá vznikla počas pandémie, sa pridali aj logistické obmedzenia v továrni v Šanghaji v dôsledku opatrení prijatých čínskymi úradmi. Táto situácia spôsobuje spoločnosti FOREO vážny problém s dodávkou svojich produktov po celom svete, keďže zariadenia sú síce vyrábané, ale na ich doručovanie sa nie je možné spoľahnúť. 

„Od začiatku mikročipovej krízy sme veľmi tvrdo pracovali na tom, aby sme držali krok s dopytom, no súčasná svetová situácia nám napovedá, že v tak dôležitý dátum, akým je Deň matiek, môžeme mať skutočne problémy s dodávkami našich najpredávanejších položiek. Tak ako v iných podobných situáciách, vo FOREO sme flexibilní a snažíme sa čo najviac prispôsobiť každej situácii. Našim zákazníkom, ktorí majú záujem o naše bestsellery LUNA 3 a LUNA 3 plus, odporúčame, aby si nákup naplánovali s väčším časovým predstihom,“ hovorí Vladimir Cuturilo, generálny riaditeľ pre východnú Európu spoločnosti FOREO.

 

Poobzerajte sa po bestselleroch

 

LUNA 3 je prvý inteligentný masážny prístroj na tvár, ktorý hĺbkovo čistí pokožku a súčasne bojuje proti vráskam vďaka pulzáciám T-Sonic. Vďaka ultra hygienickým silikónovým štetinkám dokáže dopriať pokožke jemnú masáž tak, aby nepoškodil prirodzenú ochrannú bariéru, no zároveň je to prístroj, ktorého pulzácie prenikajú hlboko do vrstiev pokožky, aby dostali nečistoty na povrch, čím sa ich eliminuje až 99,5%. Po dôkladnom vyčistení je pleť pripravená na vstrebanie produktov starostlivosti o pleť. Zadnú stranu prístroja je možné použiť na tonizačnú masáž, ktorej pulzácie prenikajú hlboko do pokožky pre dlhotrvajúci efekt spevnenia.

 

Navyše, ak chcete niečo výnimočné a rozhodnete sa dostať  svoju cestu k omladeniu tváre na nový level, všetko, čo potrebujete je FOREO LUNA 3 plus. Plus znamená celý rad ďalších výhod. Lifting, napnutie a spevnenie tváre bez chirurgického zákroku ako od profesionála a zároveň hĺbkové čistenie tváre. Posuňte svoje čistenie tváre na úplne novú úroveň, s technológiou termoterapie, ktorá ponúka hĺbkové a profesionálne čistenie tváre a stimuluje pokožku tak, aby získala mladistvý lesk, ktorý si zaslúžite. Špeciálne na tomto prístroji je, že jeho „čistiaci program“ má 8 tepelných kontaktných bodov, ktoré sa zahrejú na dokonalú čistiacu teplotu, aby sa z pórov odstránili nečistoty.

 

Prístroje LUNA sú dlhodobou investíciou, ktorá vám ponúka čistenie hodné profesionálnych kozmetických procedúr, ktoré však možno ľahko vykonať v pohodlí domova. Okrem toho  prístroje LUNA zlepšujú mikrocirkuláciu krvi pre zdravší vzhľad, ktorý vychádza zvnútra.


Kompletnú ponuku produktov spolu s bestsellermi nájdete práve teraz na notino.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode