Baleno naplnilo očakávania

01.09.2015 10:44

Na 66. medzinárodnom autosalóne IAA vo Frankfurte (otvorený bude 15. až 27. septembra 2015, prvé dva dni len pre médiá) uvedie značka Suzuki vo svetovej premiére svoj tretí nový model (po novinkách Celerio a Vitara): kompaktné Baleno, ktoré sa na jar 2016 začne dodávať (aj na Slovensko).

Suzuki Baleno prináša rad nových technológií, vrátane novo vyvinutej generácie pevnej, ľahkej platformy. Pôžitok z jazdy v ňom zvyšuje nový, citlivo reagujúci turbomotor 1,0-litra BOOSTERJET s priamym vstrekovaním, respektíve alternatívne: hybridný pohon SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), s integrovaným prídavným pohonom a štartujúcim generátorom v jednom.

Elegantný a robustný dizajn, priestranná kabína i veľa miesta pre batožinu – to všetko umocňuje pekný vzhľad a pohodlie, ktoré Baleno ponúka. Baleno je skoro úplne rovnaké ako koncept Suzuki nazvaný iK-2, ktorý úvodom tohto roka na ženevskom autosalóne stvárnil ideálne auto kompaktnej veľkosti. Baleno tým potvrdilo, že Suzuki naplňuje očakávania svojich priaznivcov. Tak je tomu už polstoročie odvtedy, čo v októbri 1955 začala Suzuki Motor Corporation dodávať svoj prvý model štvorkolesového vozidla: Suzulight. Úrovňou technológií, kvalitou vyhotovenia, top rýchlosťou (100 km/h) i ľudovou cenou prispel Suzulight svojho času k urýchleniu motorizácie.
 
Premiérové Suzuki Baleno, aj s podrobnými informáciami predstaví Suzuki Motor Corporation počas tlačovej konferencie, ktorá sa na frankfurtskom autosalóne začne v utorok 15. septembra 2015 o 13,15 h, v stánku B12, haly číslo 9.0. Nové Baleno si už teraz môžete pozrieť tiež na: /http://www.globalsuzuki.com/iaa2015/.

Navštíviť na autosalóne expozíciu Suzuki Motor Corporation, zúčastniť sa tlačovej konferencie a premiéry nového modelu Suzuki Baleno, i vypiť si šálku tradične excelentnej kávy, Vás srdečne pozýva
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode