AVON vo vás prebudí maximum s novými vôňami

19.09.2019 19:46

Kozmetická spoločnosť AVON exkluzívne predstavila svoje najväčšie voňavé novinky. Dámsky parfum Maxima a pánska toaletná voda Maxime boli navrhnuté tak, aby vo vás prebudili maximum. Zmyselné vône v sebe nesú silu osobnosti, stopu i vnútornú iskru, ktorá prerastie do spaľujúceho ohňa. Symbolom tejto podmanivej esencie je bohyňa, ktorú zosobňuje energická diva Dara Rolins.

Nechajte vzplanúť svoju vnútornú silu a zanechajte po sebe výraznú stopu. Nové vône sú esenciou prítomného okamihu. Vystihujú, ako využiť svoj potenciál na maximum. Boli vytvorené tak, aby zachytili večnú mladosť spojenú s eleganciou, mocou a vyrovnanosťou. Mýtické novinky slávnostne pokrstila kúskami zlata Dara Rolins spolu s Karinou Takovenko, generálnou riaditeľkou spoločnosti Avon SR&ČR.

 

Tvárou dámskeho parfumu je Dara Rolins, ktorá sa vie sama motivovať k maximálnym výkonom a vyzýva tak aj ostatné ženy, aby sa nebáli a prebudili svoju vnútornú bohyňu. „Myslím, že dokážeme hravo motivovať a inšpirovať iné práve tým, ako žijeme my samy. Nie je dobre veci lámať, prekrucovať, direktívne nútiť. Je potreba viesť. Prirodzene, bez tlaku, tak aby sa okolie pridalo. Aspoň tak to robím ja a funguje to. Verím v seba. Nie ako pyšná princezná, ale ako žena, ktorá si je vedomá svojej sily. Verím v skutočnosť, že všetko je v našej moci. Viera v samu seba je to, čo by mala vyznávať každá z nás,“ prezrádza Dara Rolins.

 

Exkluzívnym večerom sprevádzal obľúbený moderátor, Branislav Bruno Ciberej. Hostia si mohli vychutnať jedinečnú vzdušnú akrobaticko-tanečnú show v podaní profesionálnych akrobatiek skupiny Vertigo. Hosťom bola exkluzívne predstavená aj línia Distillery, ktorá predstavuje čistú krásu bez kompromisov. Vyznačuje sa vegánskym zložením, je bez alkoholu aj bez parfumácie. Na evente sa vynímala vo svojom prirodzenom prostredí, v obkolesení zelene a prírody, z ktorej pochádza. Na túto unikátnu líniu sa môžu ľudia tešiť už čoskoro.

 

Uvedenie božských noviniek si nenechali ujsť osobnosti slovenského spoločenského života ako moderátorka Adriana Poláková, herečka Zuzana Vačková, speváčka Veronika Nízlová, fitness trénerka Lucia Mokráňová, spisovateľka Jana Mutňanská, moderátorka Sôňa Müllerová, speváčka Carmel Paradise, herec Roman Pomajbo, moderátorka Iveta Malachovská, influencerka Jana Hrmová, spevák Robo Papp, moderátorka Karin Majtánová, či tváre projektu AVON za zdravé prsia a mnohí ďalší.

 

Toaletný parfum Maxima

Objem: 50 ml

Bežná cena: 21,00 €

Zmyselný a mýtický parfum Avon Maxima stelesňuje ženskú večnosť spojenú s eleganciou. Zvodná vôňa je tvorená iskrivými luxusnými tónmi slamihy piesočnej a úžasnou zamatovou nektárinkou, ozdobená vencom sambakového jazmínu. Vysokokvalitný parfum je ideálny pre ženy, ktoré vyhľadávajú silné dlhotrvajúce vône, ktoré ich dokážu zapamätať kamkoľvek idú.

 

Maximalizujte svoj voňavý zážitok s telovým mliekom a mini toaletným parfumom v rovnakej vôni Maxima.

 

Telové mlieko Maxima

Objem: 150 ml

Bežná cena: 9,50 €

 

MINI Toaletný parfum Maxima for Her

Objem: 10 ml
Bežná cena: 7,90 €

 

Toaletná voda Maxime

Objem: 7 ml

Bežná cena: 9,50 €

Intenzívna vôňa s pravekými tónmi Olibanum, vzácnej a božskej prísady, ktorá bola ponúknutá na chválu bohom. V kombinácii s osviežujúcimi listami mandarínky, nezlomného železného a silného dreveného akordu Ironwoods, vôňa Maxime presahuje zmysly živých bohov. Vďaka tomuto božskému zloženiu dodáva mužom nezameniteľnú mužskú silu a odvahu.

 

V ponuke je aj sprchovací gél na telo a vlasy a balzam po holení v rovnakej vôni.

 

Sprchovací gél na telo a vlasy Maxime for Him

Objem: 200 ml

 

Balzam po holení Maxime

Objem: 100 ml

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode