AVON prináša na TV obrazovky skutočný príbeh úspešnej ženy!

29.04.2016 10:15

Spoločnosť AVON Cosmetics sa v rámci komunikačnej kampane Krásne pre seba rozhodla šíriť svoje posolstvá aj prostredníctvom televízie, a to konkrétne skutočným príbehom, ktorý sa odohral v jednom z najobľúbenejších slovenských seriálov.
AVON sa dlhé roky snaží podporovať a inšpirovať všetky ženy, aby verili v samé seba a plnili si svoje sny a túžby. Tentokrát zvolila kozmetická spoločnosť netradičnú formu komunikácie a účasťou AVON Lady – Evky Gajdošovej v populárnom seriáli Búrlivé víno, sa snaží osloviť aj ďalšie ženy, aby nabrali odvahu, šli za svojim cieľom a stali sa tak finančne nezávislé. Evka si zahrala rolu samej seba a predstavila tak svoj skutočný život, v ktorom si už 15 rokov aj vďaka AVONu plní svoje sny.

 
Veríme, že vďaka tomuto aktívnemu product placementu sa nám podarí dostať viac do povedomia kampaň Krásne pre seba a ukázať tak aj ostatným ženám, že cesta k úspechu závisí hlavne od nich samých,“ uviedla Eva Kandríková, PR a Advertising Specialist Slovensko.
Spoločnosť AVON Cosmetics uskutočnila komunikačný projekt kampane Krásne pre seba v spolupráci s mediálnou agentúrou Starmedia Co. Spomínaný príbeh bol odvysielaný dňa 26.4. na TV Markíza, pričom tento diel seriálu Búrlivé víno nájdu diváci aj v online videoarchíve danej televízie.
„Realizácia menej štandardných projektov v televízií sa nerobí ľahko a preto ma veľmi teší fakt, že sa Starmedii a AVONu takýto projekt podaril. To, že sme pretavili naozajstnú realitu vo forme života skutočnej osoby do populárneho seriálu, považujem za vydarený kúsok,“ dodala Daniela Gáborová, Account Manager Senior, Starmedia Co.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode