Avon Anew Sensitive+

19.10.2022 20:55

 

Revolučná technológia v starostlivosti o pleť! Spoločnosť Avon predstavuje prvý rad prípravkov proti starnutiu pre citlivú pleť. Už žiadne kompromisy. Kozmetický gigant opäť urobil ďalší krok v posúvaní hraníc starostlivosti o pleť. Ľudia s citlivou pleťou, ktorí doteraz museli vynechávať účinné produkty proti starnutiu, tak majú konečne možnosť bojovať proti známkam starnutia bez pocitu podráždenia. A to s maximálnym účinkom!

 

 

Zoznámte sa s novým komplexným radom Anew Sensitive+, ktorý je navrhnutý tak, aby pomohol dosiahnuť maximálne omladzujúce účinky aj pre tú najcitlivejšiu pleť. Rad obsahuje tri produkty, ktoré sú dermatologicky, alergologicky a klinicky testované na rôznych odtieňoch a typoch pleti, a sú určené špeciálne pre osoby s citlivou pleťou.

 

 Anew Sensitive+ pomáha upokojovať a redukovať začervenanie už za 72 hodín. Okrem toho, že minimalizuje viditeľnosť jemných liniek a vrások, zabraňuje aj vysušovaniu pleti posilnením hydratačnej vrstvy pokožky, čím zvyšuje jej ochranný účinok. Anew Sensitive+ obsahuje prírodné zložky upokojujúce pleť a exkluzívnu oceňovanú technológiu Protinol™, ktorá stimuluje produkciu dvoch typov kolagénu pre plnšiu a pevnejšiu pleť. Patentovaná technológia tak preukázateľne poskytuje hladšiu a pevnejšiu pleť už za kratší čas, než produkty obsahujúce retinol, a to navyše bez podráždenia, ktoré niektorí používatelia retinolu pociťujú. 

 

 

1. Čistiaci pleťový krém Anew Sensitive+

Jemne čistí a odstraňuje nečistoty či make-up. Je vhodný aj na odstraňovanie make-upu v očnom okolí. Po každom použití tak pokožka ostáva svieža, upokojená a menej citlivá. Vmasírujte ju do suchej pokožky a následne ju opláchnite teplou vodou alebo čistou vlhkou handričkou.

 

 

2. Omladzujúci očný krém Anew Sensitive+ s Protinolom™

Okamžite zmierňuje suchosť a napätie, vyhladzuje očné okolie. Pomáha redukovať jemné linky a vrásky, upokojuje oblasť pod očami a zmierňuje opuchy. Najlepšie výsledky dosiahnete jemným nanesením na pokožku okolo očí. Očný krém je taktiež aj oftalmologicky testovaný. 

 

 

3. Anew Sensitive+ omladzujúci krém s Protinolom™

Zanecháva pleť upokojenú a zároveň pomáha redukovať jemné linky a vrásky. Znižuje začervenanie už za 72 hodín. Po 2 týždňoch je pleť pružnejšia, plnšia a jasnejšia. Pri pravidelnom používaní je pokožka menej citlivá. Po vyčistení pleti ju jednoducho vmasírujte do pokožky.

 

Čistiaci pleťový krém Anew Sensitive+ Cleanser, 150 ml, 10,90€

Očný krém Anew Sensitive+ s Protinolom™, 15 ml, 10,90€

Omladzujúci pleťový krém Anew Sensitive+ s Protinolom™, 50 ml, 15,90€

 

AKO POUŽÍVAŤ

Používajte produkty Anew Sensitive+ ráno a večer počas bežnej starostlivosti o pleť.

 

KDE KÚPIŤ

Avon Anew Sensitive+ je k dispozícii exkluzívne u vašej Avon Lady alebo na e-shope www.avon.sk. 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode