Autosalón v bratislavskej Inchebe!

16.04.2015 10:05

V utorok 14 .4. 2015 sa otvorili brány autosalónu v bratislavskej Inchebe. Odbyt áut stúpol medziročne o viac ako deväť percent a dosiahol jeden z najlepších výsledkov za posledných desať rokov.Jarný autosalón priniesol až 80 slovenských premiér a je tu zastúpená kompletná zostava 35 značiek, ktoré sú na Slovensku známe. Z prémiových značiek neuvidíte Lexus a Volvo. Neúčasť švédskej automobilky je výsledkom vlaňajšieho rozhodnutia centrály nepodporovať lokálne automobilové výstavy. Z masovejších značiek bude najväčšou stratou absencia Seatu, Fordu a Toyoty. 

Na autosalóne môžu návštevníci vidieť nové Audi Q7, vyrábané v Bratislave, a nové SUV–kupé Mercedes–Benz GLE Coupé, ale tiež hyperluxusnú limuzínu Mercedes–Maybach, Hyundai Tucson, Kiu Sorento, úplne nové SUV Renault Kadjar, Hondu Civic Type–R a, samozrejme, novú Škodu Superb. Objavia sa tu aj autá, ktoré síce absolvovali debut už vlani, ale pre náš trh sú horúcimi novinkami. V prvom rade je to Suzuki Vitara, dlhoočakávaný Renault Espace, Mazda CX–3, Mazda 2 či Land Rover Discovery Sport.

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt nám prezradila ako si ju našiel Hyundai Genesis a zároveň sme si mohli pozrieť nové modely tejto značky.

Faceliftované modely uvidíte Hyundai i40 a ix20, Hondu CR–V, Kiu Venga a Kiu Rio, Citroën C4, DS 5, alebo Peugeot 208. Objavia sa tu aj dva koncepty. Peugeot privezie do Incheby tri roky starú, ale stále fascinujúcu štúdiu hybridného superšportu Onyx s výkonom 500 kW, ktorého karbónový skelet sa skladá iba z 12 dielov. Volkswagen zakontruje konceptom GTI Roadster, ktorý bol postavený na základe virtuálneho modelu pre najpopulárnejšiu počítačovú hru Gran Turismo.

Nezabudnite navštíviť Exclusive Salon, kde sa predstavia luxusné značky Ferrari, Bentley, Rolls–Royce, Maserati či Lamborghini. Bentley ukáže Continental GT3–R, Rolls zas kupé Wright a Ferrari novú Californiu T.

Návštevníci si môžu zajazdiť na nových modeloch (Citroën, Hyundai, Mercedes– Benz, Nissan, Peugeot, VW), ale aj  zažijú tradičné otvorenie tuningovej sezóny.

Finalistky Miss Slovensko 2015 nám tiež pekne zapózovali. Krásne autá a krásne ženy vždy patrili spolu aj patriť budú, tak sa všetci príďte pozrieť na bratislavský autosalón, ktorý bude trvať až do nedele 19.4.2015!  :)

A novinári nezabudnite sa budúci rok akreditovať elektronicky, pretože to bola tiež novinka tohto roku, kedy sme to viacerí nestihli v riadnom termíne! :))))))

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode