AUTOSALÓN - AUTOSHOW NITRA 2014 •16. - 19. 10. 2014

06.09.2014 10:34

Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra v predchádzajúcich ročníkoch našiel kreatívne riešenie ako spojiť podnikanie a potešenie na jednom mieste. Vytvoril aktívnu prehliadku a predaj automobilov spojený s veľkolepou show pre každého návštevníka. Úspech spojenia veľkolepej show a biznisu nám potvrdili aj ohlasy návštevníkov, ktorých v roku 2013 prešlo bránou výstaviska 111 564 a tiež vystavovateľov.

 

Autosalón Nitra 2013 zaujal tiež predajom nových automobilov. Vyplýva to aj z údajov, ktoré zverejnil ZAP SR.

„Je to najlepší októbrový výsledok od roku 2008, čo bol vlastne posledný predkrízový rok. Mesiac október, tohtoročný nevynímajúc, je špecifický z viacerých pohľadov. Slovenský zákazník akoby každoročne čakal, čo predstavia importéri na Autosalóne v Nitre,“ skonštatoval riaditeľ sekretariátu ZAP SR, Ján Pribula.

Uvedené skutočnosti dávajú záruku pre úspešnú realizáciu projektu AUTOSALÓN – AUTOSHOW NITRA 2014, 16. – 19. októbra 2014.

Iba jediné výstavisko na Slovensku Vám môže ponúknuť okrem krytých hál i dostatočne množstvo vonkajšej výstavnej plochy a už tradične vysokého počtu návštevníkov, profesionálnych služieb i veľkolepú show:

Fleet Day: konferencia s testovacími jazdami už po 3-krát v Nitre

Truck show: jedinečná prehliadka airbushových truckov so sprievodným programom

MOTOTV show: ukážky BIKE TRIAL, MOTOTRIAL, STUNT DAY , AIRBRUSH LIVE a ďalších atrakcií

Tuning show: ukončenie tuningovej sezóny

Auto a žena: poradenstvo pre ženy z oblasti motorizmu. Rady ženám ako sa nebáť vymeniť koleso na aute a iné zaujímavé rady. Budú nalíčené poradkyňami Mary Kay a všetci môžu vyhrať zaujímavé ceny. Tešíme sa s vami na sobotu, kedy sa stretneme!

Odborný program: pre servisnú a garážovú techniku, komunálnu techniku pre mestá a obce a ďalšie

Cenové podmienky: určené pre nízkonákladovú výstavu

Plochy výstaviska: kde môžete realizovať akúkoľvek prezentáciu a prehliadku Vašich produktov ako napr. testovacie jazdy, školu šmyku, jazdy zručnosti, praktické ukážky činnosti Vami ponúkaných produktov, konferencie, prednášky ...

Našim hlavným cieľom je zúročiť skúsenosti z minulých ročníkov a pripraviť čo najlepšie podmienky pre zvýšenia predaja automobilov.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode