Auto je môj druhý domov

02.07.2022 21:04

Moderátor a známa tvár hip-hopovej scény Osťo alias Marcel Osztas pre časopis Auto a žena porozprával, čo všetko sa mu stalo na svojich cestách. Je ambasadorom spoločnosti spoločnosti Opel - MaH, spol s r. o Vyskúšal si nový Grandland tejto značky a videá si môžete pozrieť. Príjemnú zábavu pri čítaní…:)

Moderuješ a organizuješ hudobné festivaly, niekoľko rokov si mal vlastnú talkshow Hip-Hop Reality, ktorú sme mohli sledovať na youtube. A teraz moderuješ v rádiu Európa 2. Priblíž tvoju cestu moderovania až doteraz…

 

Za 12 rokov čo robím v zábavnom priemysle som odmoderoval stovky eventov, natočil stovky rozhovorov a tým padom aj najazdil desatisice kilometrov. Počas covidu som si dal dokopy svoj vysnívany projekt Talk show s Osťom, ktorý pravidelne organizujem každý mesiac v Bratislave. Okrem toho sa venujem rôznym kreatívnym činnostiam.

Za pracovnými povinnosťami cestuješ najviac autom alebo jazdíš aj inými dopravnými prostriedkami?

 

Auto je môj druhý domov, pretože som stále na cestách. Nonstop! Samozrejme, že mám aj svojho vodiča, keď si potrebujem oddýchnuťalebo prespím na hoteli. Je to rôznorodé a záleží to podľa toho, aký mám pracovný program. Ešte mám doma väčší skúter Honda Forza 125, na ktorej jazdím v lete, keď je teplo.

Spomínal si, že najazdíš okolo 60 - 70 tisíc kilometrov ročne, keď moderuješ a organizuješ veľa festivalov po celom Slovensku i v Čechách. Mal si nejakú kolíziu s autom počas tvojich ciest? Prípadne nejaký defekt?!

 

Defekt som nemal, ale stalo sa mi na diaľnici, že auto mi zlyhalo a musel som volať odťahovku. Nič vážne sa mi nestalo, okrem malých škrkancov.  Verím, že aj v budúcnosti to tak zostane. Jazdil som v mnohých krajinách, či už v Amerike,  Ázii i v celej Európe. Môžem o sebe povedať, že som dobrý šofér po mojom otcovi. Šoférovanie mám rád a užívam si ho.

 

Prezraď, ako si sa dostal k značke Opel?

 

Som ambasadorom spoločnosti Opel - MaH, spol s r. o. Náhodne som sa k tejto značke dostal  cez moju dobrú kamarátku Jarku, s ktorou sme sa začali baviť o autách a na druhý deň ma spojila so spoločnosťou Opel - MaH a dodnes osedlávam ich autá a som veľmi spokojný s autami ako aj spoluprácou.

 

 

Bývaš v Maďarsku a stane sa ti, že ťa aj tam spokutujú páni policajti?

 

Asi najviac dostávam pokuty za rýchlosť. Dokonca mi prišla príde poštou. Bývam v Rajke a pošťastilo sa mi, že som nedodržal v obci rýchlosť, tak som musel pokutu zaplatiť. Podobný 100 eurový pozdrav prišiel aj z Rakúska. Pošťastili sa dva až trikrát nejké botičky na pneumatikách, keďže som stál tam, kde sa nemá. 

 

Nadávaš na ženy za volantom?

 

Nenadávam na ženy za volantom a mám kamošky, ktoré fakt dobre šoférujú. Jedinú vec, ktorú si všímam na ženách ako vodičkách je, že nemajú taký veľký rozhľad na ceste, čo sa týka dodržania jazdných pruhov alebo vyhýbania sa jamám...:) Sú určite opatrnejšie a muži sa viac preceňujú. Poznám zopár mužov, ktorí jazdia katastrofálne a tiež môžu svojím šoférovaním spôsobiť dopravnú kolíziu.

 

Text, foto a video: Alena Chorvátová

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode