AUTO A ŽENA - AUTOSHOW NITRA 2019

06.10.2019 19:05

AUTO A ŽENA

8.ročník poradenstva pre ženy sa konal v pavilóne M1 a na parkovisku, kde sa konala súťaž v slalome žien. Na autosalóne  AUTOSHOW NITRA 2019 v čase od 10,30 - 14,30 ste si mohli vypočuť zaujímavé prednášky správnom parkovaní, jazdení a predvídaní rôznych situácií v cestnej premávke pod taktovkou šéfredaktorky Aleny Chorvátovej.

Tak ako minulý rok s nami spolumoderovala a spievala počas programu muzikálová speváčka Zuzana Hrvoľová, ktorá pomáhala aj pri súťaži v kreslení podobne ako Fakírka Kika, ktorá bola čerešničkou na torte a svojou ohňovou šou  prilákala množstvo zvedavých pohľadov a zožala veľký potlesk.

 

Musím spomenúť, že tento rok sa najviac detí zúčastnilo súťaže v kreslení ako v predchádzajúcich ročníkoch. Veríme, že rodičia svojím úsmevom sa tešili takisto ako ich ratolesti a niektorí si aj pri spievaní Zuzky zatancovali.

Detičky sa veľmi tešili z kreslenia či už vymaľovaváli omaľovanky, alebo nakreslili pekný obrázok. Všetky deti sme nakoniec odmenili mnohými cenami od sponzorov . importéra VW a Seat. Bublifuky, omaľovanky s farbičkami, balóniky, pexesá a prívesky rozžiarili detské očká. Dokonca prvé tri najkrajšie kresby boli ocenené autíčkami od importéra Citroen. Ďakujeme veľmi pekne.

Zuzka spievala nádherné známe songy, ale i detské pesničky. Mnohé z detičiek nabrali odvahu a zaspievali si spolu s ňou.

Samozrejme ako každý rok v rámci nášho programu boli vizážistky Mary Kay, ktoré konzultovali so ženami ako sa majú starať o pleť, aké produkty sú pre ne vhodné a ktoré nie. Niektoré zo žien nabrali odvahu sa nechať nalíčiť profesionálkami. Nakoniec bola tombola a jedna zo žien si odniesla balíček kozmetiky. Ako maľovali našu fakírku Kiku si pozrite vo videu...:)

 

Nakoniec sme sa dočkali už tradične slalomu žien na parkovisku a dievčatá si zasúťažili v pretekaní medzi kuželkami. Jazdu zručnosti si preverili cúvaním do garáže a musíme všetky dievčatá pochváliť, ale najviac prvé tri, ktoré sa s vynikajúcimi časmi postavili na stupienky víťazov. Na videu si môžete pozrieť bezprostredne pocity a dojmy Martušky, Anky a Kiky zo slalomu:

Naše víťazky potešili ceny od spoločnosti AVON, vydavateľstvo IKAR, Dr. Oetker a Seat. Ešte raz sa chceme poďakovať a veríme, že každá žena po našom programe dostane ešte väčšiu chuť šoférovať ako doteraz. Veď aj šoférovanie môže byť zábava a relax...

Tešíme sa opäť o rok s našimi vodičkami, ktoré chcú s nami zažiť príjemné chvíle a dozvedieť sa veľa noviniek z auto-moto sveta...my sa budeme tešíť tiež...:)

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode