AUTO A ŽENA - 07.10.2017

08.10.2017 14:52

AUTO A ŽENA

6. ročník poradenstva pre ženy sa konal v pavilóne M2 na  AUTOSALÓNE AUTOSHOW NITRA 2017

                                           dňa 07.10.2016 od 10:30 do 13:30

Seminár o motorizme pre ženy s názvom AUTO A ŽENA otvorila nádhernými piesňami muzikálová speváčka Petra Dubayová a mnohých návštevníkov zaujala svojím prejavom a precíteným hlasom.

Nasledovala prednáška na tému: byť samostatnou, sebestačnou ženou, ktorá si vie splniť svoje predstavy, túžby a ako si dokáže získať vlastné auto bez akontácie v podaní p. Klaudie Valuškovej.

Poradenstvo pre ženy v oblasti ekonomickej a bezpečnej jazdy, ako pripraviť auto na zimné obdobie, aké správne autosedačky vybrať pre dieťa a bezstresové parkovanie žien vysvetlila majiteľka online magazínu autoažena.sk Alena Chorvátová

Vizážistky Mary Kay poradili v oblasti imidžu a trendov líčenia. Vysvetlili jednotlivým ženám ako majú pristupovať k problematickej pleti a iné problémy, ktoré sa dajú upraviť dekoratívnou kozmetikou.

Najväčšiu radosť mali deti, ktoré kreslili, spievali a recitovali, keď sa maminy skrášľovali a počúvali naše prednášky. Každé dieťa odchádzalo s darčekom, ale tie najkrajšie obrázky boli odmenené hodnotnými cenami od sponzorov, ktorým veľmi pekne ďakujeme! (VW, Seat)

Vyhodnotenie kresieb, piesní a básničiek urobilo najväčšiu radosť deťom a od Karolínky dostala p. Alenka Chorvátová veľkú pusu.

Príjemným prekvapením bolo stretnutie s výherkyňou dvoch lístkov na nitrianský autosalón 2017, ktorá súťažila na našom webe autoazena.sk. Janka Pelegriniová z Hliníka nad Hronom sa prišla poďakovať a odfotiť s p. Chorvátovou.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode