AUGUST V ZNAMENÍ ŽIARIVÝCH FARIEB

10.08.2022 21:20

 

  Intenzívne, sýte farby, šumenie morských vĺn a romantické západy slnka - práve touto neopakovateľnou atmosférou sú inšpirované aj letné novinky od Avonu. Leto totiž predstavuje ideálny čas, kedy máte nekonečné možnosti vyhrať sa s farebnosťou a zároveň  zvýrazniť prirodzenú krásu vašej pokožky. 

 

Nová dekoratívna línia Sunset Beats je obohatená trblietavými odleskami, vďaka čomu krásne vyzdvihne opálenú pleť a dokonale zachytí atmosféru horúcich letných dní. Veď ktorá z nás by netúžila mať pery a líčka vo farbách zapadajúceho slnka? Nezabúdajte, že pestrosť letných farieb môžete preniesť aj do svojho šatníka. Obohatiť ho môžete o krásne ružové tričko, ktoré rozžiari aj bežný deň a navyše poslúži ako vstupenka na tohtoročný Avon Pochod za zdravé prsia. Jeho kúpou a nosením ukážete svetu a ženám spolupatričnosť i podporu, akú si zaslúžia.

 

#WatchMeNow #SledujteMa

 

Letná pokožka inšpirovaná tónmi zapadajúceho slnka

 

 

Farba na pery a líčka

 

 

Farba na pery a líčka v ceruzke v limitovanej edícii Sunset Beats vás okúzli nielen intenzívnou matnou farbou, ale aj bohatým krytím. Perám a líčkam dodá šťavnatý a rozjasnený nádych zdravej pleti. Pre tie, ktoré sú fanúšičkami výraznejšieho vzhľadu, máme skvelú správu! Farby sa môžu ľahko vrstviť na docielenie požadovanej intenzity.

 

 

Objem: 1,2 g, Bežná cena: 9,90 €

 

 

Rozjasňujúci púder Glow On 

 

Rozjasňujúci púder Glow On sa veľmi jednoducho nanáša a dodá vašej pleti žiarivý vzhľad. Jemné čiastočky odrážajúce svetlo s ľahkou textúrou prirodzene zvýraznia a rozžiaria časti tváre, na ktoré dopadá slnko. Podčiarkne krásu vašej pleti a vytvorí svieži look s jemne presvetleným finišom.

 

 

Objem: 12,5 g, Bežná cena: 11,90 €

 

 

Laky na nechty Sunset Beats

 

Kúzelnými západmi slnka je inšpirovaná aj limitovaná kolekcia lakov na nechty Sunset Beats, ktorá vás nadchne jedinečným 3D trblietavým efektom! S hrejivými odtieňmi a vďaka ligotavému nádychu budú vaše nechty žiariť v odrazoch slnečných lúčov.

 

 

Objem: 10 ml, Bežná cena: 4,90 €

 

 

      

Trblietky na oči Sunset Beats

 

Keďže oslnivých pohľadov v lete nikdy nie je dosť, vo vašej výbave nesmú chýbať ani trblietky na oči Sunset Beats. Zahalia viečka do žiarivých odleskov a krásne vyzdvihnú črty vašich očí. Takto iskrivému a zároveň zvodnému pohľadu už len tak ľahko nikto neodolá!

 

Objem: 3,6 g, Bežná cena: 17,90 €

 

 

Vykúzlite maximálny objem

 

Zahusťujúca špirála Ultra Volume

 

Pomyselnou čerešničkou na torte každého looku sú krásne, husté a dlhé riasy. Teraz ich môžete docieliť skutočne jednoducho - pomocou riasenky Ultra Volume, ktorá má dokonalo jemné a vláčne zloženie s výťažkom z bambusu či s marhuľovým olejom. Vyskúšajte ju aj vo vode odolnej verzií, ktorá vás nenechá v štichu!

 

Objem: 10 ml, Bežná cena: 8,50 €

 

 

Nezabúdajte na dostatočnú hydratáciu

 

Obnovujúci dvojfázový sprej na vlasy 

 

Pri hrejivých slnečných lúčoch a slanej morskej vode je dôležité nezabúdať ani na dostatočnú hydratáciu. Svoje o tom vedia najmä vlasy, ktoré v letných mesiacoch (aj po nich) potrebujú intenzívnu výživu a regeneráciu. Vyskúšajte Obnovujúci dvojfázový sprej na vlasy Advance Techniques, ktorý je obohatený unikátnym komplexom kera-panthenol. Ten napomáha regenerácií suchých aj veľmi poškodených vlasov a prinavrátí im potrebnú pevnosť a zdravý vzhľad.

 

Objem: 100 ml, Bežná cena: 6,90 €

 

 

 

     Vyhladzujúce sérum proti vráskam s retinolom

 

Počas horúcich letných dní by sme nemali zabúdať ani na zvýšenú starostlivosť o pleť. Dôsledná hydratácia a výživa je predsa alfou omegou každej dennej skin care rutiny. Vyhladzujúce sérum proti vráskam s retinolom redukuje vzhľad vrások už v 3 rozmeroch: v hĺbke, dĺžke a počte. Najlepší účinok dosiahnete pri jeho používaní večer a z jeho výsledkov budete rozhodne ohromení.

 

 

Objem: 30 ml, Bežná cena: 17,90 €

 

 

 

Zahaľte sa do novej zmyselnej vône

 

Avon Little Black Dress Lace EDP

 

Tiež si občas spájate zážitky s vôňami? Tohtoročné leto si zaslúži niečo špeciálne. Siahnite po úchvatnej kombinácií sviežich citrusov a zmyselných okvetných lístkov jazmínu, sprevádzané tekutou ambrou. Dovoľte, aby sa vôňa Little Black Dress Lace stale pre vás a vaše okolie  

nezabudnuteľnou. 

 

 

Objem: 50 ml, Bežná cena: 19,90 €

 

 

 

ZDRAVIE MÁTE VO SVOJICH RUKÁCH   

 

Avon ani tento rok nezaháľa, a tak ZNOVA NAŠTARTuje v poradí už 12. ročník Avon Pochodu za zdravé prsia – najväčšie charitatívne podujatie na Slovensku. K širokej ponuke charitatívnych predmetov tento rok pribudli aj nové Symboly Avon Pochodu za zdravé prsia - ružové tričko, traky a šatka. Podporte aj vy dobrú vec kúpou týchto predmetov, ktorými upozorníte na potrebu znova naštartovania pravidelnej prevencie a včasnú diagnostiku nádorového ochorenia prsníkov, ktoré boli v dôsledku pandémie zanedbávané. Ukážme ženám po celom Slovensku, že nám na nich záleží.

 

 

 

Tričko Avon Za zdravé prsia 2022 

Materiál: 95% bavlna, 5% elastan

Veľkosti : S, M, L, XL, 

Bežná cena: 19,90 €

 

Šatka Avon Za zdravé prsia 2022

Materiál: 100% bavlna

Rozmery : 60 x 60 cm, 

Bežná cena: 7,90 €

 

Traky Avon Za zdravé prsia 2022

Materiál: polyester 70%, latex 30%

Rozmery : 120 x 3,5 cm, 

Bežná cena: 9,90 €

 

Podprsenka Una 

Materiál: 95% nylon, 5% elastan 

Farby: ružová a béžová. Veľkosti: S,M,L,XL.

Bežná cena: 16,00 €

 

Silikónová taštička Za zdravé prsia 

 

Materiál: silikón

Rozmery: 15,5 x 9,5 cm. 

Uzatváranie na cvok.

Bežná cena: 8,50 €

 

 

Svoj outfit si môžete navyše dotvoriť aj krásnym doplnkom, akým sú brošne. Takýto doplnok totiž nielen dobre vyzerá, ale má za sebou aj naozaj nádhernú myšlienku. Nemáte ešte ten svoj? Vyberte si hneď z dvoch variant.

 

Glazúrovaný symbol Za zdravé prsia 

Materiál: zinok, mosadz

Priemer: 3 cm, Bežná cena: 5,00 €

 

Krištáľový symbol Za zdravé prsia 

Materiál: zinok, mosadz, sklo, postriebrená

Priemer: 3 cm, Bežná cena: 5,00 €

 
 
 
 
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode