Ako správne skladovať potraviny

28.04.2021 21:44

 Prinášame vám tipy, ako vhodne skladovať rôzne druhy potravín vo vašej domácnosti. Lidl má vo svojej ponuke šikovné a hygienicky nezávadné nádoby, ktoré udržujú vaše potraviny a jedlo dlhodobo čerstvé. Všetky produkty nájdete v kamenných predajniach Lidl alebo na eshope www.lidl-eshop.sk.

 

Súprava mís z ušľachtilej ocele

Trojdielna súprava mís sa dodáva s plastovými pokrievkami. Misy sú vhodné na skladovanie potravín v chladničke ale aj do mrazničky, pretože sú odolné proti teplote do -20 °C. Dózy, ktoré sú dostupné v troch farebných prevedeniach, viete jednoducho stohovať jednu do druhej, a tak nezaberajú veľa priestoru. Nádoby z ušľachtilej ocele sú ideálne na skladovanie mäsa a hotových pokrmov v chladničke aj mrazničke.

Chladiaca taška s dózami

Chladiaca taška je určená primárne pre zabalené potraviny a ponúka veľký priestor a izoláciu potravín či pokrmov. Taška obsahuje 4 dózy, ktoré sú vhodné do umývačky riadu a mikrovlnnej rúry, dokonca sú odolné voči širokej škále teplôt, od -20 až do 80 °C. Hotové pokrmy s omáčkou či očistená zelenina sú bezpečne utesnené so západkovým uzáverom.

 

Cena: ERNESTO® Súprava mís z ušľachtilej ocele, 3-dielna, 6,99 €, Lidl

Cena: ERNESTO® Súprava misiek, 5-dielna, 4,99 €, Lidl

Cena: ERNESTO® Sklenená karafa, 1,1 L, 9,99 €, Lidl

Cena: Chladiaca taška s dózami, 9,99 €, Lidl


 

 

Súprava 5 plastových misiek

Päťdielna súprava plastových dóz je vhodná na skladovanie v chladničke a mrazničke. Všetky dózy sú tepelne rezistentné v rozsahu od -30 °C do 80 °C. Napríklad koreňovú zeleninu odporúčame skladovať v plastových nádobách s viečkom, ktoré odizolujú potraviny a zabezpečia tak vyššiu vlhkosť vzduchu.

 

ERNESTO® Sklenená karafa, 1,1 L

Minimalistická a dizajnová sklenená karafa sa hodí na skladovanie teplých i studených nápojov. Na vrchu karafy sa nachádza uzáver s integrovaným sitkom, ktoré vie zadržať ľad a kúsky ovocia. Karafa je vyrobená z odolného borokremičitého skla, dá sa umyť v umývačke riadu a poľahky sa zmestí aj do bežných chladničkových dverí. Karafu viete využiť aj na skladovanie rastlinného aj živočíšneho mlieka, vína či domácej sódy alebo limonády.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode