Ako som parkovala s Meganom...

12.06.2021 09:35

Speváčka a kontrabasistka Vanessa Šarkozi nám zaujímavo porozprávala o sebe, ako ju zamkli v šatni, aký darček dostala pred vianocami a aký sen si raz chce splniť. Porovnávala svoj Renault Megane s testovaným a to si môžete pozrieť vo videách...

Vanesska, minulý rok si skončila konzervatórium a teraz si prváčka na VŠMU. Už odmalička si bola v televízii, kde ťa všade mohli diváci vidieť?

 

Vyskúšala som si seriálové role ako bola postava Cinka Panna vo filme Dušana Rapoša či rola Jessicy Rigovej v Tajných životoch a mnoho iných postáv. Okrem spomínaného štúdia na vysokej škole, hrám na kontrabas v orchestri SND a potom sa venujem kapele Vanessa Šarkozi & Miloš Bihary& Gypsy Jazz Project, s ktorou sme mali počas korony online koncerty. Samozrejme to v žiadnom prípade nenahradí normálne koncerty, ale teraz sa už všetko vracia do normálnych koľají, tak sa na to tešíme...

 

Účinkovala si pomerne dlho s Cigánskymi diablami a vždy každý koncert dopadol výborne, ale ...nestalo sa občas nejake faux pas?

 

Raz ma vymkli diabli v šatni počas turné so skupinou Desmod. Mali sme s nimi prepojenú šatňu z dvoch strán a ja som si na chviľku odbehla do šatne zo strany Desmodu. A keď som už chcela odísť na pódium, tak som bola vymknutá z oboch strán. Zachránilo ma, že teta mala strýkov telefón, ktorý zodvihla. Vyšla hneď na pódium, aby dali kľúce od šatne a potom ma konečne odomkli. Čakali ma dlho, ale nakoniec som prišla a divákom ospravedlnila. Potom sme ledva odohrali koncert, čo sme sa tak smiali.

Spomínala si, že si v 17-tich rokoch urobila vodičák a potom na vianoce si k nemu dostala krásny darček. Čo to bolo?!

 

Tatino mi kúpil auto! On je veľký tajnostkár a nikdy mi nič nechce dopredu povedať. Kúpil mi Renault Megane a skrýval ho predo mnou, ale nakoniec nevydržal a dal mi ho skôr. Mala som z neho fakt veľkú radosť a teším sa z neho doteraz. Je taký strieborný a veľmi málo žerie, lebo je to diesel. :)

Vedela by si pre náš magazín Auto a žena povedať príbeh s touto tématikou?

 

Minulý rok som začala vypomáhať v SND a mala som tam blízko divadla parkovať na Gorkého ulici. V podstate to boli moje prvé jazdné začiatky s Meganom a k tomu to bolo ešte v zime. Snežilo a ja som sa ponáhľala tak, že som dostala šmyk a rozbila som spätné zrkadlo o stĺp. Na to mi jedna pani povedala, že musím preparkovať, lebo ona s autom neprejde. Snažila som sa z toho úzkeho miesta vyparkovať, ale oškrela som auto... Filip Tuma mi našťastie pomohol a ja som si už len zapísala špézetku auta, ktoré som oškrela. Akoby to nestačilo, tak na záver mi ešte padla rampa na hlavu...čerešnička na torte...

Ženy občas majú problém s parkovaním a niekedy parkujú tak, že dostanú papuču alebo im odtiahnu auto. Máš takú smutnú skúsenosť?

 

Pozdĺžne parkovanie ešte trénujem, ale papuču som dostala na záchytnom parkovisku. Nebolo tam voľné miesto, tak som zastavila "natesno" pri múriku a vystúpila som cez sedadlo spolujazdca. Bohužiaľ, nejaký milý človek ma nahlásil. Aj policajti povedali, že by mi nedali papuču, ale museli, keď ma nahlasili. Znížili mi pokutu, ale musela som im presne povedať, ako som vystúpila z auta. :)

 

 

Viem, že veľmi rada šoféruješ a máš z toho relax. Máš nejaký zvláštny automobilový sen v budúcnosti?

 

Odmalička mám jeden sen, že chcem vlastniť dlhý červený kabriolet, ktorý bude veterán. Ja ho budem šoférovať s červenou šatkou, ktorá mi bude viať a veľkými slnečnými okuliarmi. To je môj sen a verím, že si ho raz splním.

 

Text, foto a video: Alena Chorvátová

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode