Ako sa správne pripraviť na piknik

09.06.2019 18:16

S príchodom slnečných dní sa automaticky spája aj pobyt v prírode. Piknik je výborným nápadom na strávenie voľného času so svojou rodinou či kamarátmi počas teplého dňa. Avšak aj na taký piknik sa treba vedieť pripraviť, preto vám prinášame pár rád ako usporiadať najlepší piknik.

 

Príprava

Po samotnej myšlienke, že zorganizujete vlastný piknik prichádza množstvo vecí, ktoré musíte zariadiť. Preto je v prvom rade dôležité spraviť si zoznam, aby ste naozaj na nič nezabudli. Piknikový kôš, deka, príbor, jedlo, nápoje, miesto či vymyslenie rôznych zábavných aktivít sú jedny z najpodstatnejších krokov. Všetko dotvára konečný dojem, ktorý si vaši blízki z pikniku odnesú.

 

Jedlo

Súčasťou perfektného pikniku je samozrejme aj jedlo. Preto je naozaj potrebné vybrať správny typ jedla, ale aj jeho spôsob prepravy, keďže určite si nikto nechce pokaziť piknik pokazeným jedlom. Aby ste sa tomuto problému vyhli, odporúčame vám zabaliť si skôr studené jedlá ako jedlá, ktoré sú tesne pred odchodom varené, pretože tie sa zvyknú rýchlejšie pokaziť. Najlepšie sú sendviče, rôzne šaláty či ovocie, z ktorých si každý niečo vyberie a všetci si pochutia. Ak chcete zabezpečiť, aby pripravené jedlo ostalo dlho čerstvé, použite určite prenosnú chladničku. Ak chladničku nemáte, postačí vám aj piknikový kôš.

 

Pitný režim

Okrem lahodného jedla je dôležitý aj pitný režim, ktorý netreba v letných slnečných dňoch podceňovať. Zlatá studňa je ideálnou voľbou a kvôli svojmu ľahkému zloženiu je vhodná na každodenné pitie pre celú rodinu. Ak si chcete piknik užiť naplno, kľudne si zbaľte aj víno. Keďže sa Zlatá studňa stala oficiálne vodou Národného salóna vín Slovenskej republiky, môžete ju využiť aj ako dokonalého partnera ku popíjaniu vína. Ak sú súčasťou vašej partie aj deti, pre ne môžete zobrať novú radu Zlatej studne Dotyk kvetov, ktorá je v rozumnej miere sladená pravým cukrom, vďaka čomu deťom zabezpečí ich obľúbenú sladkú chuť a zároveň malé množstvo kalórií.

 

Užite si chvíle s rodinou či priateľmi na príjemnom pikniku, ktorý bude plný dobrôt. Nezabudnite na žiaden detail, vďaka ktorému sa z vášho pikniku stane jedna malá súkromná párty, ktorú si ihneď zamilujete vy aj vaši príbuzní.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode