AAA AUTO poskytuje Slovenskému futbalovému zväzu autá v hodnote viac ako milión eur

03.10.2016 11:28

Najväčší predajca ojazdených vozidiel dnes zahájil odovzdávanie 76 nových vozidiel Slovenskému futbalovému zväzu, svojmu platinovému partnerovi.

Prvé kľúčiky si prebral prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik, ktorý bude jazdiť v automobile Kia Sorento. Odovzdal mu ich regionálny manažér AAA AUTO Pavol Chmura. „Naša spoločnosť neustále rastie, a to ako v zmysle počtu pobočiek, tak i čo sa týka počtu predaných vozidiel. Spolupráca so slovenským futbalom je logickým vyústením nášho pôsobenia na Slovensku. Je dôležité zmieniť, že sa jedná o historicky prvý prípad spolupráce predajcu ojazdených automobilov s reprezentáciou Slovenskej republiky, čo ďalej dokumentuje silnú pozíciu AAA AUTO na tunajšom trhu“, komentoval spoluprácu Chmura a pridal i prianie, „nech sa Vám v aute dobre jazdí.“


„Dnešný deň je dôkazom, že to, čo sme deklarovali pred mesiacom, sa stáva skutočnosťou. A som presvedčený, že spolupráca SFZ a AAA AUTO ako lídrov vo svojich oblastiach prinesie úžitok obom stranám,” komentuje odovzdanie kľúčikov Kováčik.

Vozidlá budú odovzdávané postupne v troch vlnách. V prvej si SFZ preberá16 automobilov značky Kia Ceed a Kia Sorento. Jednotlivé autá, ktoré SFZ dostane budú ako strednej tak i vyššej strednej a vyššej triedy.

Celková hodnota vozidiel, zapožičaných spoločnosťou AAA AUTO pod značkou Mototechna SFZ, dosahuje 1 125 000 €. K obmene áut príde vždy po niekoľkých mesiacoch.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode