70. ročník filmového festivalu v Cannes so značkou Renault

18.05.2017 17:31

Filmový festival v Cannes oslávi 17. mája svoje 70. výročie. Značka Renault je hlavným partnerom tohto medzinárodného podujatia už 34 rokov. Ceremoniál bude otvárať herečka Monica Bellucci v sprievode režiséra Pedra Almodóvara. Festival opäť sľubuje množstvo prekvapení!

Renault takisto ohlásil pokračujúce partnerstvo na charitatívnom podujatí amfAR gala a počas festivalu bude zbierať príspevky, ktoré poputujú na výskum AIDS.

  • Od 17. do 28. mája je značka Renault oficiálnym automoto partnerom na 70. ročníku filmového festival v Cannes.
  • Tento rok bude Renault zabezpečovať logistiku pre VIP hostí na červený koberec v novom vozidle Renault TRAFIC SpaceClasss!
  • Flotila 330 vozidiel zdobených emblémom zlatej palmy, ktorá je charakteristická pre Cannes, prenesie hostí do sveta Renault. K dispozícii bude 170 modelov Espace, 120 modelov Talisman a 20 nových modelov Trafic SpaceClass. K dispozícii bude na testovacie jazdy model Twizy a model Koleos bude vystavený na promenáde Croisette.
  • Renault je oficiálnym partnerom festivalu v Cannes od roku 1983 a táto aliancia symbolizuje historické prepojenie značky Renault s kinematografiou od roku 1898.

“S flotilou 330 vozidiel dosiahneme rekord najväčšieho počtu vozidiel Renault v Cannes,” hodnotí podujatie Claude Hugot, viceprezident PR pre Renault. “Postavili sme unikátnu flotilu založenú na dvoch zbraniach značky: inovácia a dizajn. Máme tu hatchbacky, crossovery, elektrické vozidlá a poskytujeme kyvadlovú dopravu.”

Ako minulý rok, aj tentokrát bude dostupný model Renault Talisman, ktorý bude rozmaznávať hostí svojou eleganciou a komfortom. Pre hercov, režisérov, členov poroty, filmové tímy a partnerov bude k dispozícii flotila 170 modelov Renault Espace. Predpokladá sa, že počas dvojtýždňového podujatia spravia vozidla spoločne približne 12 000 jázd.

Na festival v Cannes bude k dispozícii aj nový model v portfóliu značky - Renault Trafic SpaceClass. 20 vozidiel bolo prispôsobených podmienkam festivalu, ich komfort a priestor budú dostupné na bežné cesty počas podujatia, ako aj vo večerných hodinách na presun z červeného koberca na legendárne schody Palais des Festivals

“Mohli by ste povedať, že poskytnutie kyvadlovej dopravy pre Cannes bude risk, ale my cítime istotu. Renault TRAFIC SpaceClass je vozidlo navrhnuté tak, aby splnilo každodenné požiadavky zákazníkov. Jeho modularita je založená na 50 konfiguráciách. S koženými sedadlami, dynamickými líniami, priestranným interiérom a charakteristickým svetelným podpisom je model synonymom komfortu.” povedal Claude Hugot.

Toto partnerstvo spája Renault s filmom od roku 1898. Značka sa často vyskytuje vo filmoch a na červených kobercoch po celom svete. Renault je takisto partnerom filmových festivalov Deauville, Lyon Lumière a Alpe d’Huez, ako aj oceňovania France’s César. História značky je spájaná s francúzskou kinematografiou už takmer 120 rokov. Každý rok sa objaví približne 40 vozidiel Renault v 200 televíznych produktoch a filmoch.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode