10-ročný Andrejko si vďaka Kia Motors splní svoj

13.06.2016 11:13

Kia Motors posúva svojich fanúšikov ešte bližšie na UEFA EURO 2016


⦁    Kia Motors spustila jedinečnú sprievodnú kampaň pri príležitosti UEFA EURO 2016 „Dotkni sa svojho sna“
⦁    Na sociálnych médiách sa hľadal „Oficiálny KIA podávač lopty na EURO 2016“
⦁    Víťazi z rôznych krajín majú jedinečnú šancu vstúpiť na ihrisko s futbalovými hviezdami všetkých národov
⦁    Zo Slovenska si svoj veľký futbalový sen splní 10-ročný Andrejko Ištok zo Štúrova


Kia Motors Corporation ako oficiálny partner najväčšieho európskeho futbalového sviatku organizuje množstvo zaujímavých sprievodných aktivít, súvisiacich s UEFA EURO 2016 ™ vo Francúzsku. Aby dokonale prepojila futbalových fanúšikov z celého sveta s tými automobilovými, dala im niekoľko príležitostí stretnúť najznámejších hráčov sveta.
Jednou z nich bola mediálna kampaň na sociálnych sieťach "Oficiálny KIA podávač lopty na EURO 2016", ktorá mala zásah na viac ako 100 miliónov ľudí po celom svete. Spoločnosť Kia Motors povzbudzovala deti vo veku 10 -14 rokov na celom svete, aby posielali obrázky a videá, ktoré najlepšie demonštrujú ich lásku k tejto krásnej hre. A najlepších 51 detí z 15 krajín sa aj skutočne stalo "Oficiálnym podávačom lopty" pre UEFA EURO 2016 ™. Súčasťou tohto exkluzívneho sponzorského práva spoločnosti Kia Motors vyjdú víťazi súťaže na ihrisko po boku poprednej európskej futbalovej elity s nezabudnuteľnou úlohou podať zápasovú loptu hlavnému rozhodcovi pred prvým výkopom.
Tvárou kampane “Dotkni sa svojho sna” bol slovenský ligový futbalista Kristián Hirka, ktorý sa stal oficiálnym podávačom lopty počas turnaja UEFA EURO 2008 ™ v Rakúsku a vo Švajčiarsku. Ako 13-ročný zažil Kristián na ihrisku neuveriteľný zážitok pred desiatkami tisíc fanúšikov, čo ho inšpirovalo dať sa na profesionálnu futbalovú kariéru. A to sa mu aj podarilo o osem rokov neskôr. Ak sa chcete dozvedieť viac o zaujímavom príbehu Kristiána, pozrite si najnovšie pôsobivé video ku kampani:
https://youtu.be/8xPcnj3JdeM
Yong-Won (Bryan) Cho, viceprezident Overseas Marketing Group Kia Motors Corporation, pri tejto príležitosti poznamenal:  "Po celý čas nášho partnerstva s UEFA sme organizovali množstvo aktivít s cieľom povzbudiť mladých ľudí bez ohľadu na vek, národnosť a vzdelanie, aby sa zapojili do najlepšieho futbalového turnaja v Európe. Je povzbudzujúce vidieť, koľko ľudí sa dokáže stotožniť so športom, ktorý milujú.  Naše aktivity im umožňujú  zažiť skutočné vzrušenie a nadšenie z turnaja z prvej ruky a odrážajú tak hodnoty značky Kia ako výrobcu áut , ktoré je zábava šoférovať, sú kvalitné a mladé srdcom."
Ako oficiálny sponzor turnaja Kia Motors tiež dodala flotilu 447 automobilov na prepravu národných futbalových tímov, rozhodcov, delegátov a VIP hostí počas UEFA EURO 2016 ™. Okrem oficiálneho vozového parku  Kia tiež spustila "Kia asistenčný tím", ktorý poskytuje množstvo užitočných  služieb 24 hodín denne a 7 dní v týždni pre zaistenie bezpečnosti a pohodlia vodičov a cestujúcich vo všetkých svojich služobných vozidlách v priebehu celého turnaja.
Slovenské futbalové nádeje na európskom trávniku
Slovenský futbalista Kritstián Hirka, ktorý bol oficiálnym podávačom lopty v roku 2008, sa tiež podelil o svoj príbeh: „Stať sa futbalistom ma stálo veľa úsilia. Musel som na sebe tvrdo pracovať,  ako v škole, tak aj na ihrisku. Rodičia mi od malička pomáhali a stále pomáhajú. Bez nich by som to zvládol len veľmi ťažko. Moje detstvo bolo úžasné. Ako malí chlapci sme spolu s kamarátmi trávili veľa času hlavne na ihrisku. Stále sme hrávali futbal a bláznili sa.
Môj najväčší futbalový zážitok bol keď som sa v roku 2008 mohol zúčastniť na zápase ME Nemecko - Chorvátsko vďaka Kia Motors ako podávač lopty. Dodnes na to veľmi rád spomínam...“
V slovenskej súťaži „Oficiálny Kia podávač lopty na EURO 2016“ " sa usmialo šťastie na 10-ročného Andrejka Ištoka zo Štúrova.
Andrejko Ištok je futbalista celým srdcom, futbal hrá už 5 rokov. Ako malý škôlkar sa začal zaujímať o futbal a teraz je už ostrieľaný bojovník. Kope si v byte, v kuchyni, v spálni a niekedy aj počas učenia... Má teamového ducha a ako kapitán štúrovského oddielu prípraviek drží celé mužstvo pokope. Je obranca a jeho vzorom je Roberto Carlos. Je to malý bojovník a aj napriek viacerým zraneniam je odhodlaný byť taký dobrý futbalista ako jeho vzor. Na turnaji v Leviciach pri skórovaní gólu hlavičkovaním schytal kopačkou do oka. Ako bolestné a odmenu za 5 rokov tvrdých tréningov a driny však dostal od spoločnosti Kia Motors ten najkrajší darček - už zajtra na zápase v Bordeaux Slovenska proti Walles o 18.00 pozorne sledujte, kto bude podávať rozhodcovi loptu... S Andrejkom sme natočili aj pôsobivý videoclip, ktorý budete môcť vidieť už čoskoro na našom webe a sociálnych médiách.
V rámci ďalších aktivít importérskej spoločnosti Kia Motors Sales Slovensko sme zapožičali vozidlo Kia Sportage mladému futbalovému blogerovi Lukášovi Kenderovi, ktorý je už na ceste do Bordeaux. O zápasoch nás bude pravidelne informovať  na blogu http://www.takurcitee.sk/ a svojom profile na Instagrame https://www.instagram.com/lukaskendra/
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode