5 dôvodov, prečo sa oplatí užívať kolagén počas leta

12.07.2021 22:41

Kolagén je základnou bielkovinou nášho tela, ktorá spája bunky, zabezpečuje pružnosť a elasticitu kože, je súčasťou tkanív v pohybovom aparáte, vyživuje vlasy a nechty. Už v relatívne mladom veku ho však telo nestíha produktovať, preto by sme si ho mali dopĺňať zvonka.

Dnes už si môžete kolagén doplniť jednoducho, užívaním kvalitného výživového doplnku. Z bohatej ponuky na trhu si treba dobre vybrať, aby takýto kolagén správne fungoval. Odporúčame hľadať kolagén, ktorý je hydrolyzovaný za studena, pretože počas takej výroby nedochádza k poškodeniu molekuly. Tiež by mal byť stopercentne čistý a bez príchutí či aróm. Mal by byť získaný z kvalitných živočíšnych zdrojov, napríklad morský kolagén je novší typ kolagénu, ktorý je dobre stráviteľný. A napokon, účinný kolagén je vždy vo forme prášku. Vďaka tomu sa častice kolagénu jednoducho rozpustia v pohári vody a stačí pripravený čerstvý roztok vypiť.

Všetky tieto kritériá kvality spĺňa Inca Collagen. Je to rýdzo český produkt, prémiový a certifikovaný hydrolyzovaný kolagén, ktorý neobsahuje žiadne príchute. Tento morský kolagén je stopercentne čistý a preto výborne účinkuje. Vďaka tomu získal za 6 rokov existencie už okolo 150 tisíc spokojných zákazníkov.

A tu sú dôvody, prečo sa vyplatí ho piť najmä pred a počas leta:

 

1. Kolagén vám pomôže ľahko a zdravo sa opáliť. Keďže tvorí až 80% ľudskej kože, má kolagén na pleť zásadný vplyv. Inca Collagen vyživí pokožku a zlepší jej štruktúru, vďaka čomu pomôže opáleniu a to potom dlhšie vydrží.

2. Kolagén je antioxidant, ktorý spolu s vitamínom C a ochranným krémom pomôže chrániť pokožku pred negatívnym vplyvom UV žiarenia.

3. Dámy zvyknú trápiť aj pigmentové škvrny na tvári. Keďže kolagén sa stará o zdravie kože, môže pomôcť ako prevencia pigmentových škvŕn.

4. Kolagén vám môže pomôcť udržať sa fyzicky vo forme, keďže pomáha pohybovému aparátu.

5. Kolagén prospeje aj vašim vlasom, ktoré sú počas leta vystavené väčšej záťaži. Vďaka Inca Collagenu môžete mať zdravé, vyživené a rýchlejšie rastúce vlasy.

embed: https://www.youtube.com/watch?v=kaNdlYR2GsA&ab_channel=IncaCollagenofficial

Tak čo, necháte sa presvedčiť? Myslíme si, že dôvodov užívať Inca Collagen počas leta je dostatok a jeho účinky rozhodne stoja za to.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode