30. Slovenský zraz MINI 2.6. - 4.6. 2023

03.06.2023 19:37

30.Slovenský zraz MINI 2.6. - 4.6. 2023

Naša redakcia sa zúčastnila po druhýkrát "minikárskeho" zrazu a tento jubilejný ročník bol fantastický nielen preto, že nám vyšlo skvelé počasie a slniečko nás svojimi lúčmi hrialo, ale dodávalo energiu pri rôznych súťažiach, ktoré boli veľmi kreatívne. NAPRÍKLAD sme si vyskúšali streľbu lukom, náročná bola súťaž na zručnosť, ale aj na pamäť. Museli sme použiť aj naše mozgové závity, ale aj manuálne zručnosti. Každý sme boli v niečom vynímočný. A to je dobre.

Vychutnávali sme okolitú prírodu a tešii sa na ďaľšie skúšky, ktoré sme mali zdolať...netušili sme, čo to bude a o to sme to mali adrenalínovejšie, ale po získaní bodov, sme sa tešili, čo bude ďalej nasledovať.

Vychutnávali sme okolitú prírodu a sily sme nabrali v Kolibe, ktorú sme mali po ceste. Musíme pochváliť skvelé jedlá, ktoré nám chutili!

Večer o ôsmej bolo slávnostné vyhodnotenie a odovzdávanie cien, ktorých bolo neúrekom a všetci boli viacmenej obdarovaní. My sme boli dokonca 3x! Za našu redakciu Auto a žena sme taktiež urobili radosť cenou pre jedného z mnohých súťaživých minikárov. :)

Tešíme sa opäť o rok a veríme,  že nás bude zase oveľa viac, zanietených minikárov, pretože sme mnohých fanúšikov MINI určite zaujali aj týmto jubilejným ročníkom. Neváhajte a príďte s nami zažiť nádherné zážitky, na ktoré budeme dlho spomínať. :)

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode