Značka Head & Shoulders

17.01.2024 17:02

ZNAČKA HEAD & SHOULDERS VENUJE 7 400 EUR OZ PSYCHIN NA BOJ PROTI ŠIKANE

Takmer každé dieťa sa môže stať obeťou šikanovania. Podľa prieskumu značky Head & Shoulders zažije šikanovanie každé piate dieťa a pravdepodobnosť, že sa stanú jej obeťami práve deti trpiace lupinami, je až dvakrát vyššia. Preto sa značka Head & Shoulders spojila s OZ Psychin, aby spustila kampaň #HoreHlavu na zvýšenie povedomia o boji proti šikanovaniu. Vďaka spotrebiteľom, ktorí sa do kampane zapojili kúpou svojich obľúbených výrobkov, sa podarilo vyzbierať 7 400 eur. Výťažok pôjde vďaka OZ Psychin na vzdelávanie detí aj odborníkov pracujúcich s deťmi, šírenie osvety, tvorbu edukačných materiálov a videí, ktoré pomáhajú v náročných situáciách spojených so šikanou. Aby už žiadne dieťa nebolo na šikanu samo.

Šikanovanie sa vyskytuje v mnohých školách, skupinách či mimoškolských krúžkoch či kluboch. Boj proti nej je veľmi náročný a vyžaduje si dlhodobé úsilie a odhodlanie. Preto sa značka Head & Shoulders rozhodla zvýšiť povedomie o tomto probléme a spolu s OZ Psychin pomôcť deťom a rodičom včas odhaliť a riešiť šikanovanie. Pretože len spoločnými silami môžeme šikanovanie poraziť.

Ivana Matejovič z Inštitútu duševného zdravia a pohody PSYCHIN hovorí: "Šikanovanie je, žiaľ, stále aktuálnou témou. Šikanovanie sa týka mnohých detí na základných aj stredných školách a vždy je dôležité, aby sa adekvátne riešilo a aby dieťa nebolo na tento problém samo. Preto sme veľmi vďační za partnerstvá, ako so značkou Head & Shoulders, ktoré nám umožňujú pomáhať väčšiemu počtu detí, ale aj vzdelávať deti na školách a aktívne predchádzať šikanovaniu."

Osvetová kampaň Head & Shoulders #HoreHlavu prebiehala od 1. do 31. októbra 2023 a každý, kto si v tomto období kúpil svoje obľúbené produkty Head & Shoulders, sa zapojil do pomoci obetiam šikanovania. Z každého predaného výrobku putovalo 0,10 eur na OZ Psychin. Vyzbierané peniaze budú použité na vzdelávanie detí aj odborníkov pracujúcich s deťmi, šírenie osvety, tvorbu edukačných materiálov a videí, ktoré pomáhajú v náročných situáciách spojených so šikanou.

Ďakujeme, že ste sa k nám pridali v boji proti šikanovaniu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode