Vychutnajte si trópy vo svojej obývačke

04.01.2024 15:13

Ak ste zatúžili po horúcom vánku v strede zimy a nie ste fanúšikom zimných dovoleniek v trópoch, ste na správnej adrese. Máme pre vás dokonalý tip, ktorý zahreje nielen vašu dušu túžiacu po letnom počasí, ale aj telo, ktoré čaká na dúšok osviežujúceho čaju.

 

Nenechajte si ujsť úplne prvú novinku tohto roku, Microtea Tropical Fusion, ktorým waterdrop® prekvapil svojich súčasných aj budúcich priaznivcov. S exotickou kombináciou šťavnatej marakuje, štipľavých bobúľ goji a na slnku dozretým pomarančom je dovolenková nálada zaručená. Nová limitovaná edícia Microtea sa postará o dokonalý relax bez únavných presunov do iných zemepisných pásiem. Navyše je bez cukru, čo sa po Vianociach môže hodiť.

Waterdrop sa postaral okrem dokonalej tropickej chute aj o originálny design doplnkov, vďaka ktorým vám letnú atmosféru navodí štýlový sklenený pohár s ladiacou karafou vyrobenej z dvojstenného borosilikátového skla, ktorá udrží nápoj dlhé hodiny teplý.

Jedinečný Microtea Tropical Fusion spája tradičný čaj s netradičnou chuťou, kde oceníte naozaj rýchlu prípravu bez čakania. Vychutnajte si novodobé trópy v mrazivom počasí a potešte svoje telo pravidelným pitným režimom.

Prídte ochutnať našu novinku do nášho kiosku v bratislavskom Auparku.

Viac informácií na www.waterdrop.cz

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode