Voňavý a čistý domov v predvianočnom období – Frosch na vodný kameň, mastnotu, drevo aj sklenené plochy

20.09.2023 10:28

Vianoce sa pomaly blížia. Aby sme si všetci mohli vychutnať čo najviac oných všade spomínaných chvíľok pohody a pokoja, začneme včas. A to napríklad s upratovaním. Je jasné, že do Štedrého dňa všetko nevydrží na sto percent čisté, ale napríklad okná možno zvládnuť s predstihom. A pokiaľ zvolíme tých správnych pomocníkov, potom aj celkom ľahko. Umývanie okien je pravdepodobne jedna z najmenej obľúbených domácich prác. Väčšinou táto činnosť zaberie veľa času a je spojená s fyzickou námahou. Pokiaľ však použijete správne vybavenie a budete sa riadiť niekoľkými cennými radami, bude to hotové rýchlejšie. Ekologická značka Frosch má pre vás tip v podobe Frosch Bio Spiritus čističe skiel. V boji s vodným kameňom pomôže zase čistiaca levanduľová rada, ktorej základom je levanduľový olej. Ten má okrem príjemnej vône preukázateľné hygienické účinky. Taktiež čističe z malinovej rady úspešne bojujú s vodným kameňom s pomocou malinového octu. Frosch Univerzálny octový čistič potom využijete pri upratovaní celého bytu. Účinne odstraňuje vodný kameň a pohlcuje pachy. Jedlá sóda je potom úplne univerzálny pomocník, ktorý výborne umyje aj začadené sklá krbov a kameň. Produkty Frosch spojuje vysoko účinné zloženie na báze prírodných látok, ohľaduplnosť k životnému prostrediu a šetrnosť k ľudskej pokožke. Ingrediencie ako sóda, ocot, citrón a ďalšie osvedčené suroviny vo vyváženej kombinácii sú účinné, v prírode celkom biologicky odbúrateľné, a naviac sú bezpečné pre nás a náš domov. Ďalšími ingredienciami produktov Frosch sú výťažky z borievky, borovice, bio alkohol, jemne mletý mramor a ďalšie. Tak pokojné, čisté a voňavé Vianoce s pomocníkmi Frosch.

Čistiace prostriedky fungujú na princípe takzvaných „povrchovo aktívnych látok". Tie sú zodpovedné za rozpustenie mastnoty a odstránenie nečistôt v priebehu prania bielizne či umývania riadu alebo práve umývania okien,“ uvádza Markéta Terčová, obchodná riaditeľka značky Frosch. „Bežné čističe obyčajne obsahujú povrchovo aktívne látky na báze ropy. Produkty Frosch, na rozdiel od nich, využívajú povrchovo aktívne látky pochádzajúce z obnoviteľných rastlinných zdrojov, ktoré sú šetrnejšie k našej planéte aj zdraviu. Výrobky sú účinné, koncentrované a stačí tak primerane predpísané dávkovanie, ktoré ide ruka v ruke so zmysluplným nakupovaním, pretože aj to je súčasťou udržateľného konceptu pre našu planétu a peňaženku,“ dodáva Markéta Terčová.

 

Čistite okná bezstarostne a bez šmúh 

Jednoduché tipy ako udržať vaše okná žiarivo čisté

Destilát na čistenie skla vám umožní čistiť okná bez šmúh v ktorúkoľvek ročnú dobu. S príjemne voňajúcim malinovým gélom na riad ľahko odstránite nečistoty z okenných rámov a roliet. Teplá voda a alkohol zabraňujú rýchlemu mrazu pri čistení a umožňujú mať okna trblietajúce sa aj v chladnom období. Frosch Bio Spiritus čistič skiel obsahuje alkohol vyrobený z odpadkovej slamy a výsledkom sú žiarivo čisté okna bez šmúh. Popri skvelom pocite z čistého a uprataného bytu a môžete radovať aj z ohľaduplnej voľby pre našu planétu. A pritom aj nádherne vonia. 

 

Frosch BIO Spiritus čistič skel 500 ml

Túžite po dokonalo lesklých oknách a zrkadlách bez jedinej šmuhy? Potom vyskúšajte ekologický čistič skiel, ktorý vyniká nielen prírodným zložením, ale tiež svojimi účinkami a príjemnou vôňou. Jeho zloženie na báze bio-alkoholu aktívne rozpúšťa mastnotu a stará sa o žiarivú čistotu bez šmúh u takmer všetkých hladkých povrchov v domácnosti. Odporúčaná cena je

3,99 EUR.

Frosch Univerzálny čistič Levanduľa 1000 ml

Všestranný levanduľový čistič na podlahy a väčšinu umývateľných povrchov v domácnosti. Zloženie obohatené o extrakt z levandule účinne ničí baktérie, pohlcuje nepríjemné pachy a zanecháva jemne nasladlú a sviežu vôňu čistoty po každom použití. Zaistí hygienickú čistotu kúpeľne aj toalety. Nevhodný na voskované alebo olejované drevené plochy. Jeho cena je  3,20 EUR.

 

Frosch Levanduľový hygienický čistič 500 ml

Čistič pre kúpeľne a toalety s výťažkom z levandule zaisťuje hygienickú čistotu a príjemnú vôňu. Vďaka prírodným aktívnym zložkám rozpúšťa nečistoty, je úspešný v boji s vodným kameňom, zvyškami mydla a škvrnami. Vďaka extraktu z levandule účinne ničí živnú pôdu pre baktérie a zanechává hygienickú čistotu. Cena výrobku je 3,99 EUR.

 

Frosch Univerzálny čistič Malina 1000 ml

Čistí, odvápňuje a zanecháva dlhotrvajúci lesk v kúpeľni, v kuchyni alebo na keramických podlahách. Vďaka receptúre obsahujúcej malinový ocot univerzálny čistič odstraňuje usadeniny vodného kameňa, nečistoty, škvrny od vody aj zvyšky mydla. Zaisťuje dlhotrvajúci lesk bez šmúh a zanecháva príjemnú vôňu čerstvých malín. Produkt je po použití celkom biologicky rozložiteľný. Fľaša je vyrobená zo 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovateľná. Produkt je vegánsky a neobsahuje mikroplasty. Odporúčaná cena 3,20 EUR.

 

 

Frosch Čistič vodného kameňa s malinovým octom 500 ml

Prípravok je opatrený praktickým rozprašovačom. Zbaví Vašu kúpeľňu usadeného vodného kameňa a ďalších nečistôt vďaka sile koncentrovaného malinového octu. Pokiaľ budete mať po ruke tento ekologický čistič vodného kameňa, pôjde to ľahko a rýchlo. Vďaka účinnému zloženiu s malinovým octom a prírodnými kyselinami rýchlo odstráni nečistoty aj veľmi silné usadeniny vodného kameňa. Je ideálny na čistenie umývadiel, spŕch, vaní alebo kachličiek. Okrem čistoty sa postará aj o žiarivý lesk a zanechá krásnu vôňu čerstvých malín. Odporúčaná cena 3,99 EUR.

 

Frosch Prostředek na mytí nádobí Malina 500 ml

Prostriedok s pH neutrálnym zložením je šetrný k Vašim rukám. Vďaka koncentrovanej receptúre odstraňuje aj silnú mastnotu a nečistoty. Zanecháva čistý a lesklý riad s príjemnou vôňou. Oporúčaná cena: 2,80 EUR.

 

Zloženie čističa na drevo Frosch je založené výhradne na rastlinných zložkách vrátane prírodnej živice, na rozdiel od bežne používaných syntetických živíc. Prírodné zloženie čističa však neuberá na jeho účinnosti – poradí si aj so škvrnami od červeného vína, kávy alebo pastelky. Okrem čistiacich vlastností, dodá Frosch dreveným povrchom aj potrebnú ochranu, sú tak odolnejšie proti vode a nečistotám. Naviac podporuje prirodzenú výmenu vlahy medzi ovzduším a drevenou plochou, čo udržuje povrch vyživený, hydratovaný a pružný, a zabraňuje tak vzniku prasklín a vysušovaniu dreva. Akonáhle sa objaví prasklina, prenikajú dovnútra nečistoty, a tak vznikajú nenapraviteľné škody. Čistič možno používať aj ako intenzívne ošetrenie drobných plôch – stačí ho použiť v nezriedenej forme priamo na miesto, ktoré potrebujete ošetriť. Odolné škvrny miznú, drobné škrabance sa zaceľujú. To všetko zahalené do jemnej, prírodnej vône. Odporúčaná cena výrobku o obsahu 750ml je 

4,76 EUR.

 

Jedlá sóda – univerzálny pomocník

Jedlá sóda je neprekonateľný pomocník, ktorého možno použiť prakticky na všetky povrchy. Okrem odstraňovania aj odolných škvŕn tiež pohlcuje zápach a leští. S pokojom môžete sódu použiť aj v blízkosti potravín. Jedlá sóda spoľahlivo vyčistí aj zaschnuté usadeniny v trúbe a poradí si aj s vodným kameňom. Výborne sa hodí na sklá krbových kachlí. Frosch Čistič na kuchyne s prírodnou sódou je ideálnym pomocníkom. Ide to aj bez rukavíc a voňavo. Výrobok bol ocenený tohto roku v súťaži Voľba spotrebiteľov 2023 vo svojej kategórii. 500 ml je k dostaniu za 3,59 EUR.

 

 

 

 

 

Voňavý a čistý domov v predvianočnom období – Frosch na vodný kameň, mastnotu, drevo aj sklenené plochy

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode