Tipy - späť do školy

14.08.2015 08:54

DERMACOL
  Pre školopovinné slečny môže byť každé ráno pred odchodom do školy príjemným rituálom. Na chvíľu zabudnite na všetky povinnosti a vychutnajte si sprchovacie gély z radu Dermacol AROMA RITUAL.

Naštartujte ráno sviežou a  povzbudzujúcou vôňou, ktorá vás pozitívne naladí.

V škole i počas voľných chvíľ zasa potešia zvláčňujúce balzamy na pery Dermacol LOVE LIPS s neodolateľnými vôňami. Dokonale pery ošetrujú, dodávajú im sviežosť a hodvábnu jemnosť. Farebne ich tónujú a zanechávajú lesklé, vyhladené a vláčne.
Sprchovacie gély Aroma Ritual 2,29 eur
2,99 eur

www.dermacol.sk

SODASTREAM
 V povinnej výbave správneho školáka určite nesmie chýbať fľaša na vodu. Chutné nápoje si tak odteraz môžu nosiť so sebou kamkoľvek. Tlaku odolná a ľahko umývateľná plastová fľaša značky SodaStream je vyrobená bez bisfenolu a dá sa podpísať centrofixou. Vďaka hermetickému uzáveru v nej nápoje vydržia dlho svieže. Pre chlapcov s nápisom šampión a pre dievčatá s označením princezná, navyše v obľúbenej modrej, zelenej, ružovej a fialovej. O pitný režim vašich detí v škole sa už nemusíte obávať.

Detské fľaše 5,69 eur
www.sodastream.sk

PRESTIGIO
Rýchly tablet za dobrú cenu

Tablet ako učebná pomôcka pre školáka už dnes nie je nič výnimočné. Aj v tomto prípade platí pravidlo, že na rýchlosti záleží, preto odporúčame investovať do mobilného zariadenia, ktoré dokáže využívať momentálne najrýchlejšiu 4G mobilnú sieť a v prípade potreby zabezpečí jej zdieľanie aj na iných zariadeniach. Prestigio MultiPad Consul 7008  s operačným systémom Android 4.4 KitKat dokáže vďaka výkonnému procesoru uspokojiť aj požiadavky náročnejších školákov, a pritom stále vo výbornom pomere kvality a ceny. Štvorjadrový procesor je zárukou vysokého výkonu, plynulého chodu aplikácií aj úspornej spotreby. Vysokorýchlostné pripojenie na internet zabezpečuje 4G modul, vďaka čomu je možné s tabletom  bez problémov realizovať aj videokonferenčné hovory, streamovať hudbu  či filmy. Vo výbave MultiPad Consul 7008 4G nechýba zabudovaný GPS prijímač, FM rádio a Bluetooth. V ponuke Orange aj O2 za cenu od 1 eura.
 
www.prestigio.sk

SALAMANDRA RESORT

Rozlúčka s prázdninami
Posledný prázdninový víkend si s deťmi môžete predĺžiť v prekrásnom prostredí Štiavnických vrchov. V obľúbenom stredisku Salamandra Resort plánujú naozaj zábavnú  rozlúčku s letom. Okrem turistiky, bicyklovania či wellness centra si môžete užiť aj grilovačku so známym šéfkuchárom Ľubom Herkom, tematický hudobný program so Sendreiovcami či nové ihriská s množstvom atrakcií pre menšie aj väčšie deti. Z hotela to máte už len na skok do Banskej Štiavnice, poľovníckeho kaštieľa vo Svätom Antone či banského múzea,  takže o výlety rozhodne nebude núdza. V cene balíka je ubytovanie s polpenziou a neobmedzený vstup do hotelového wellness centra. Pri pobyte dlhšom ako 3 noci za dieťa do 15 rokov neplatíte.
 
www.salamandra.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode