Strašidlá na Smolenickom zámku 2017

01.11.2017 20:00

Občianske združenie KARPATOŠ opäť pozývalo už na 3. ročník podujatia Strašidlá na Smolenickom zámku, ktoré sa uskutočnilo v dňoch:
28. 10. 2017 od 11:00 do 22:00 hod.
29. 10. 2017 od 10:00 do 19:00 hod.

Vstupy boli organizované každých 20 minút limitovaným počtom osôb.

Vstupné: 6 € / dospelí

Zľavnené vstupné: 4 € / deti do 18 rokov a  ZŤP

Návštevníkom ako každý rok bolo k dispozícií BEZPLATNÉ PARKOVANIE na miestach: - parkovanie na Továrenskej číslo 10A pri podniku Včelco,

- parkovanie pri Kultúrnom dome v Smoleniciach s vjazdom z ulice SNP.

Oproti minulému roku sa vstupné zdvihlo o euro, ale to neodradilo chtivých návštevníkov, ktorí chceli zažiť strašidelnú atmosféru na zámku. Tento rok sa dalo v predstihu osobne kúpiť lístky v reštaurácii Koliba pod zámkom v Smoleniciach a následne sa spustil aj  internetový predaj /karpatos.oz@gmail.com/ od 15.9. 2017.  Smutné bolo prekvapenie pre tých, ktorí to nestihli a cez víkend si nemohli zakúpiť lístky nakoľko už boli vypredané. Možno jedna rada pre usporiadateľov, že by mohli mať zopár lístkov pre takých oneskorencov.

Strašidelná prehliadka na zámku sa niesla v ochotníckom duchu, kde nám ochotnícki divadelníci predviedli zaujímavé dialógy a ich snahu sme ocenili. Niektoré veľmi malé detičky sa báli strašidiel / aj preto usporiadateľ odporúča vek detí od 6 rokov/.  Ďaľším milým prekvapením pri návšteve pekla bolo rozdávanie cukríkov. Príjemná čertica zaujala deťúrence natoľko, že poslušne nabehli na dereš a po príjemnej masáži, každý z detí dostal cukrík. Touto cestou čerticu pozdravujeme a ďakujeme za úžasný prístup k veľkým i malým deťom.

Po prehliadke si deti mohli spestriť program zaujímavými atrakciami mimo zámku ako bola napríklad  lukostreľba alebo maľovanie na tvár. Záverom plní dojmov sa mohli malí i veľkí návštevníci  so strašidlami odfotiť a následne oddýchnuť v príjemnej cukrárni.  A tí hladní si pochutili na divinovou guláši a iných poľovníckych špecialitách....

Text: Alena Chorvátová

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode