Starbucks rozširuje sieť kaviarní v regiónoch na Slovensku

14.09.2023 10:10

Starbucks rozširuje počet svojich kaviarní na Slovensku na jedenásť a vstupuje do ďalšieho regiónu. Vo štvrtok, 14. septembra, otvoril prvú kaviareň v Trenčíne. Ten sa tak stal už šiestym mestom v rámci Slovenska, v ktorom môžete navštíviť obľúbenú sieť kaviarní. Prevádzka sa nachádza v OC Laugaricio. Prevádzkovateľom kaviarní Starbucks na Slovensku je spoločnosť AmRest Coffee.

Starbucks prichádza do Trenčína práve v čase najobľúbenejšej sezónnej ponuky Pumpkin Spice Latte, ktoré sa stalo celosvetovo ikonickým nápojom v jesennom období. Nová kaviareň v Trenčíne má rozlohu 145 m2 a ponúka 48 miest na sedenie. Prevádzka sa nachádza v nákupnom centre OC Laugaricio neďaleko zastávky MHD. Zákazníci si môžu svoje obľúbené nápoje vychutnať v priestoroch príjemnej kaviarne ladenej už tradične do teplých farieb s prírodnými materiálmi ako sú drevo a kamenina. Svieži nádych dodávajú kaviarni originálne obrazy s bohatou farebnosťou, inšpirované procesom pestovania a spracovania kávy. V novej kaviarni sú po prvýkrát nainštalované digitálne menu panely, ktoré sú ďalším krokom k šetreniu životného prostredia v rámci dlhodobej stratégie značky na ceste k udržateľnosti.

Okrem širokej ponuky nápojov, jedla a dezertov si zákazníci v novej kaviarni môžu vybrať aj zo sezónneho menu či čerstvých sendvičov a zákuskov. V ponuke je taktiež zrnková káva, obľúbené kávové kapsuly, hrnčeky, tumblery či príslušenstvo na prípravu kávy v pohodlí domova. V kaviarni sú pre zákazníkov v rámci miest na sedenie štandardne dostupné aj elektrické zásuvky a Wi-Fi pripojenie zdarma.

V ponuke Starbucks nájdete aj bohatý výber vegánskych produktov, či už v podobe obľúbených nápojov s mliečnymi alternatívami, ako aj s rastlinnou šľahačkou alebo čerstvo pripravovaných sendvičov, či dezertov. Od novembra navyše ponúkajú kaviarne Starbucks na Slovensku všetky alternatívy kravského mlieka bez príplatku.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode