Seriózny wals

14.11.2011 08:27

Tanečnica z Let s Dance - Miška Marková si " zatancovala " na novom Subaru Trezia s benzínovým motorom

 

Koľko rokov ste sa venovali spoločenským tancom a ako sa vám naposledy tancovalo po vypadnutí v štvrtom kole Lets Dance s Tomim Kidom?
Tancujem od deviatich rokov a profesionálne to bolo 15 rokov. Teraz tancujem už len keď ma pozvú  do nejakej šou alebo Let s Dance. To vždy poteší. V Let s Dance som mala viacerých zrelších tanečníkov ako bol Milan Markovič alebo Andy Hryc. Naposledy to bol o niečo mladší - profesionálny boxer Tomi Kid. Škoda, že sme tak skoro vypadli, verím, že sme to mohli dotiahnuť ďalej vďaka Tomiho prirodzenej charizme a usilovnosti.
 

Ako by sa Miška charakterizovala ako vodička?

Dodržiavam rýchlosť, ale stane sa, že sa mi za to kamaráti občas smejú. Napriek tomu si myslím, že som dobrá vodička a ak ma aj policajti zastavia, tak určite nevyjednávam, lebo to neviem. Poslušne na všetko prikyvujem.

Aké auto momentálne vlastníte?
Jazdim na VW Bora a dosť veľa najazdím kilometrov, keďže som z Nitry a jazdím tam pomerne často. Dokonca aj v zime rada jazdím. Je to pohodlnejšie ako čakať na zástavke na autobus.

„Tancujete“ si sem tam za volantom?
Často počúvam hudbu a niekedy si aj v aute zatancujem, ale v rámci možností.
V lete som si raz zaspievala za volantom jednu pesničku nahlas a naozaj som hučala na celé auto, zastavila som na prechode pre chodcov a až potom som zistila, že mám otvorené okno. Všetci sa na mňa pozerali...



Vaša najvyššia pokuta?
50 eur v Považskej Bystrici, ale to som sa ponáhľala za frajerom, tak sa to neráta.

Máte nejaké vysnívané auto?
Asi Mini Cooper.



Páčil sa vám nový benzinovy motor 1,4 Subaru Trezia?
Sivo - strieborná farba Trezii pristala, ale tvary mám radšej oblejšie. Minivany však pre priestrannosť obľubujem a pre mladé rodinky toto auto nemá chybu a ani nemá nikto problém sa rýchlo zbaliť a naukladať veci do tak veľkého kufra. Oproti môjmu autu je Trezia o dosť väčšia a vo vnútri ani nehovorím. Je tam dosť miesta aj pre vysokých basketbalistov.
Okrem priestoru, množstva odkladacích skriniek sa mi zdá palubovka klasickejšia a jednoduchšia, ale zrkadielka v clonách môžu byť. Páči sa mi radiaca páka zabudovaná v stredovej konzole, pretože sa nemusím moc naťahovať a sedelo sa tiež pohodlne. Aj       ovládanie na volante som mala po ruke. Benzínový motor bol tichý, že ho nebolo ani počuť. Nízke emisie CO2 hrajú prím v nízkej spotrebe. To je výborný údaj /4,3 litra na 100 km/  a tým aj veľká pochvala  v rámci úspornosti motora. V tanečnom ponímaní by som Treziu pochválila za výborne zatancovaný  wals na našich cestách. Naozaj seriózny.

Text: Alena Chorvátová
Foto: autorka 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode