S produktom Myrkl si fit aj za volantom!

16.04.2024 13:07

Spoznajte Myrkl, účinné kapsuly 30 rokov vyvíjané švédskou spoločnosťou de Faire Medical. Hlavnou úlohou tohto pomernenového, ale už overeného a užívateľmi chváleného výživového doplnku je odbremeniť zodpovedných dospelých od rannej opice. Pomáha však aj zlepšovať kondíciu, urýchľovať spaľovanie kalórií a šoférky/ov isto poteší, že s Myrklom skonzumovaný alkohol odbúrajú až o 70% rýchlejšie (bez straty žiadaných účinkov alkoholu ako uvoľnenie a veselosť).

prírodné zloženie

Ako to funguje? 

Za Myrklom sa skrýva veda spojená s prírodou. Vedecký výskum a prírodné zloženie probiotika ho robia bezpečným a prínosným pre náš organizmus, najmä (avšak nielen) pred plánovaným štrnganím pohárikmi.

Trochu faktov: Myrkl obsahuje unikátnu formulu AB001TM s vedecky podloženým zložením patentovaných baktérií (Bacillus Coagulans, Bacillus Subtilis) obohatených L-cysteínom, dextrínom a vitamínom B12, ktorý podporuje imunitný system a zvyšuje hladinu energie. Jeho zloženie je na báze probiotík, aminokyselín a vitamínov, ktoré sú schválené potravinovými agentúrami a bezpečné na konzumáciu.

*Podľa štúdií a reakcií je Myrkl účinný až pre 88ľudí, ktorým pomáha cítiť sa po spoločenskom večeri sviežo a pri sile.

vedecky testované vegánske

 eshop: bezopice.sk.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode