RYŽOVÁ PANVIČKA S KLOBÁSOU

11.03.2020 21:20

Jednoduché, chutné a nápadité. Táto ryžová panvička je hotová za pár chvíľ, no chuťou prekoná aj časovo náročné recepty.

INGREDIENCIE: 220 g ryže 1 malá cibuľa 3 strúčiky cesnaku 1 červená paprika 2 ks Mecom Premium suchej klobásy 150 ml kuracieho vývaru 3 PL paradajkovej pasty ½ ČL soli ½ ČL čierneho korenia ½ ČL mletej rasce ½ ČL červenej papriky 2 PL oleja Postup

Ryžu si uvaríme do mäkka v osolenej vode a odložíme bokom. V panvici si rozohrejeme olej a klobásu nakrájanú na kolieska si opražíme z oboch strán. Odložíme bokom. Do panvice pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme. Pridáme aj papriku nakrájanú na kolieska a opečieme do mäkka. Na záver pridáme pretlačený cesnak, soľ, rascu a čierne korenie. Pražíme cca minútu a odložíme bokom. Ako posledné si do panvice pridáme paradajkovú pastu a vývar. Rozmiešame a chvíľu povaríme. Pridáme červenú paprika. Pridáme klobásu, cibuľovú zmes, premiešame a cca 5 minút pražíme za pravidelného miešania. Na záver dozdobíme petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode