Rozvoňajte svoje domovy čisto vypranou bielizňou, dokonalo bez jedinej škvrnky, a naviac ekologicky s výrobkami značky Frosch

29.11.2023 10:08

 

Pranie bielizne by sa mohlo omrzieť. Je to stále rovnaká činnosť, a to takmer každodenná. Čo sa rozhodne neomrzí, je ale vôňa vypranej bielizne. Naviac je dobré zakaždým si uvedomiť, koľko menej práce s praním bielizne máme, oproti ženám pred sto rokmi. Značka Frosch sa snaží svojimi výrobkami túto činnosť ešte viac uľahčiť. 

 

 

 

Vyvinula voňavé a vysoko účinné prostriedky na odstraňovanie škvŕn a fľakov po všetkých oslavách aj bežnej prevádzke domácnosti. Na trhu sú k dostaniu celkom štyri, a to Sprej na škvrny, Odstraňovač s aktívnym kyslíkom, Odstraňovač a la žlčové mydlo, Odstraňovač Citrón. 

 

Do rodiny výrobkov pre dokonalo čistú bielizeň patrí ďalej Frosch Prací prostriedok sensitive Aloe vera alebo Frosch Prací prostriedok color Granátové jablko. Dokonalý mix vôní môžete potom zakončiť použitím aviváže. Všetky Frosch aviváže sú hypoalergénne a sú vhodné aj pre osoby s citlivou pokožkou. Vstúpte do nového roku napríklad s vôňou 

Frosch Aviváž Kvet bavlny alebo Frosch Hygienická aviváž Levanduľa. Vytvorme sami sebe aj celej rodine príjemné, čisté a voňavé prostredie. Všetky výrobky značky Frosch sú naviac ekologické, teda veľmi šetrné k životnému prostrediu. Aj pri praní bielizne si môžeme byť vedomí vlastnej dôležitosti a zmysluplnosti nášho konania. Táto činnosť vyjadruje, že nie sme sami, že náš život má zmysel. V duchu slov Gabrielly Donnelly o tom, že detstvo je celkom príjemný a privilegovaný stav, rozprávkový život, kde sa jedlo a čisté oblečenie objavuje akoby kúzlom, nikto sa vás nepýta na prácu a veľké verzie maminky a ocinka vám čítajú každý večer pred spaním rozprávky.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode