Roadstery SLK a SL otvárajú sezónu edíciami CarbonLOOK a 2LOOK

17.03.2014 10:35

Nastávajúcu jar roadsterov začína Mercedes-Benz mimoriadne dynamickými a výraznými edíciami. SL 2LOOK Edition a SLK CarbonLOOK Edition vám umožnia zažiť pôžitok jazdy pod holým nebom na najvyššej úrovni. Oba modely sú štýlovo zvýraznené vizuálne nápadne ladeným exteriérom a kvalitným interiérom. Edičné modely možno objednávať už teraz za mimoriadne atraktívne ceny.

Výrazný AMG styling zabezpečuje SLK CarbonLOOK Edition vyslovene športový, atletický výstup. Zahŕňa športový spojler predného nárazníka, výrazné bočné kryty prahov a atletický spojler zadného nárazníka. Pre túto edíciu sú k dispozícii exkluzívne titánovou sivou farbou nalakované, leštené disky AMG z ľahkej zliatiny s 5-lúčovým dizajnom. Svetlomety s tmavou objímkou, stmavené zadné svietidlá a ochranný oblúk pre prípad prevrátenia s vložkami z eloxovaného hliníka ešte viac zdôrazňujú dynamicko-výrazný prejav špeciálneho modelu SLK. Plaketa „CarbonLOOK” v trojuholníku vonkajšieho zrkadla decentne poukazuje na osobitné postavenie edičného modelu.

Po technickej stránke charakterizuje SLK CarbonLOOK Edition športový podvozok spustený nižšie o desať milimetrov. Okrem toho dostal väčšie brzdy s nápisom Mercedes-Benz na brzdových strmeňoch a dierované brzdové kotúče vpredu pre všetky štvorvalcové modely. Štvorvalcové zážihové motory edičného modelu na seba upozorňujú ešte aj športovejším zvukom motora.

Interiér SLK CarbonLOOK Edition interpretuje moderný športový charakter s výraznými štýlovými prvkami. Dvojfarebné čalúnenie v koži napa čierna a designo titánová sivá pearl s nápadnými lemami v limetkovej zelenej na športových sedadlách a v stredových výplniach dverí zvyšujú dynamický vzhľad interiéru. Prispievajú k tomu aj karbónom ozdobené opierky hlavy. Ozdobné prvky AMG z kvalitného pravého karbónu a velúrové rohože s objímkou v limetkovej zelenej a logo edície zvyšujú športový prejav. Radiaca a voliaca páka sú potiahnuté kožou napa, z tohto materiálu je vyhotovená aj manžeta radiacej páky. Športový charakter špeciálneho modelu zdôrazňuje aj združený prístroj so vzhľadom cieľovej zástavy a radiace páky na volante v prípade vozidiel s automatom. Mimoriadny komfort zabezpečuje sériové vyhrievanie sedadiel, ako aj systém vyhrievania priestoru okolo hlavy AIRSCARF pre vodiča a spolujazdca.

SLK CarbonLOOK Edition je k dispozícii pre modely SLK 200, SLK 250, SLK 350, ako aj SLK 250 CDI.


SLK 55 AMG CarbonLOOK Edition

SLK 55 AMG CarbonLOOK Edition charakterizujú ďalšie rôzne dizajnové prvky v čiernej farbe s vysokým leskom, ako napríklad strecha Variodach, bočné vložky v spojleri predného nárazníka AMG, odtrhová hrana, kryt vonkajšieho zrkadla, ako aj plutvy na blatníku. Disky AMG z ľahkej zliatiny s priemerom 45,7 cm (18") s 10-lúčovým dizajnom s vylešteným lemom ráfika sú nalakované matnou čiernou farbou a zdôrazňujú dynamický ráz.

Interiér bol obohatený o vyberané štýlové prvky ako športové sedadlá AMG v koži napa čierna s lemovaním v limetkovej zelenej farbe a karbónom zvýraznené opierky hlavy. Súčasťou exkluzívneho programu sú aj volant AMG Performance v Alcantare® s čiernou značkou na 12. hodine, ozdobné prvky AMG z karbónu a rohože AMG s lemovaním v limetkovej zelenej farbe. Okrem vyhrievania sedadiel a systému vyhrievania priestoru okolo hlavy AIRSCARF zvyšuje komfort aj balík pamäte.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode