Rastlinné nápoje Body&Future zabodovali v šiestom ročníku súťaže o Cenu Potravinárskej komory Slovenska

20.01.2024 16:21

Výrobca rastlinných nápojov, značka Body&Future, boduje so svojimi výrobkami nielen medzi spotrebiteľmi, ale aj na potravinárskych súťažiach. V súťaži o Cenu Potravinárskej komory Slovenska značka získala špeciálne ocenenie v kategórii udržateľnosti. Tohtoročné ocenenie bolo okrem iného zamerané na meniace sa trendy a dopyt po udržateľných potravinách.

Potravinárska komora Slovenska zorganizovala minulý rok už šiesty ročník súťaže o Cenu Potravinárskej komory Slovenska, v ktorej majú potravinárske firmy možnosť súťažiť v troch kategóriách a prezentovať svoje inovácie, nadšenie a projekty zamerané na udržateľnosť

.

Porota bola zložená z odborníkov na potraviny, vedcov a akademikov. Po dôkladnom hodnotení ocenili výrobky, ktoré spĺňali náročné kritériá. A na základe čoho boli výrobky hodnotené? Dôležitý bol napríklad spôsob spracovania potraviny s vysokou pridanou hodnotou, neobvyklá receptúra výrobku, neobvyklý spôsob spracovania vedúci k zlepšeniu úžitkových vlastností danej potraviny alebo obohatenie portfólia o výrobok s lepším zložením z hľadiska obsahu cukru, tuku alebo soli. V kategórii udržateľnosti sa zohľadňovalo hospodárenie s vodou a energiou, miestne zdroje surovín, ekologickosť obalov, spôsob a dĺžka prepravy k spotrebiteľovi alebo náročnosť a dĺžka skladovania.

 

Výrobky boli oceňované v troch kategóriách, a to: inovatívny výrobok, udržateľnosť a povaha potravín. A práve v kategórii udržateľnosti získala ocenenie značka Body&Future, ktorá zvíťazila so svojimi rastlinnými nápojmi s príchuťou sóje, kokosu, mandlí, ovsa a ryže.

Rastlinné nápoje Body&Future sú dostupné v niekoľkých príchutiach, pričom sa môžu pochváliť kvalitným zložením z miestnych surovín obohatených o vápnik a vitamín D3, ako aj silným zameraním na udržateľnosť - pri výrobe aj balení. "Sme veľmi radi, že naše rastlinné nápoje získali toto prestížne ocenenie v kategórii udržateľnosti. Okrem vysokej kvality a skvelej chuti našich výrobkov je pre nás rovnako dôležité zamerať sa na udržateľnosť našej výroby a hotových výrobkov. Toto ocenenie je pre nás signálom, že sa uberáme správnym smerom a záväzkom neustále sa snažiť posúvať naše výrobky smerom k udržateľnejšej budúcnosti a pomáhať našim spotrebiteľom k zdravšiemu a udržateľnejšiemu životu," dodáva k oceneniu Vanesa Matúšková, marketingová manažérka spoločnosti McCarter, a. s. 

TIP redakcie: Farebná paleta chutí s Body&Future

Základom chuťovo vyladeného nápoja ktorý v těchto dňoch zahreje, je nielen dobrá káva, ale aj kvalitný rastlinný nápoj, ktorý dodá káve jemnú a lahodnú chuť a tiež potrebné vitamíny, bielkoviny a minerály. Tie od slovenskej značky Body&Future sa môžu pochváliť kvalitným zložením obohateným o vápnik a vegánsky vitamín D3. Na výber je množstvo lahodných príchutí: kokosová, mandľová, kakaová, sójová alebo ovsená verzia. Podľahnite kúzlu týchto rastlinných alternatív mlieka, ktoré uspokoja každý mlsný jazýček.

 

Viac informácií nájdete na webstránke Body&Future.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode