Premiéra európskej verzie nového malého globálneho vozidla Mitsubishi Motors

26.09.2012 08:31

 

 

Spoločnosť Mitsubishi Motors Corporation (MMC) predstaví vo svetovej premiére počas nadchádzajúceho autosalónu v Paríži, ktorý bude trvať od 27.septembra do 14. októbra 2012*1, úplne nový Mitsubishi Outlander s plug-in hybridnou technológiou PHEV. Nový Outlander PHEV využíva vlastnú plug-in hybridnú technológiu pohonu odvodenú od elektromobilov z dielne Mitsubishi Motors.

Pre viac informácií kliknite na http://www.mondial-automobile.com/en/

Mitsubishi Outlander PHEV je prvým plug-in hybridným SUV vozidlom, ktoré zákazníkovi prináša to najlepšie spojenie: environmentálnu ohľaduplnosť elektromobilu, dojazd vozidla s motorom s vnútorným spaľovaním a charakteristické vlastnosti vozidla kategórie SUV, ktoré je výkonné na ceste i v teréne. Nový Outlander PHEV bude uvedený najskôr na trhu v Japonsku začiatkom roka 2013.

Okrem nového Outlandera s plug-in hybridným pohonom vystaví Mitsubishi Motors na svojom stánku celkovo 11 vozidiel (7 počas novinárskych dní) vrátane európskej verzie nového malého globálneho kompaktného vozidla (známe pod názvom Mirage na mimoeurópskych trhoch), faceliftovaný crossover ASX modelového roku 2013 ako aj pretekárske vozidlo i-MiEV Evolution na 100% elektrický pohon, ktoré sa zúčastnilo na legendárnych pretekoch do vrchu Pikes Peak International Hill Climb 2012 v USA, kde sa umiestnilo na perfektnom druhom mieste v kategórii elektromobilov


Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode