Ponuka výhodných balíčkov Inca Collagen.

01.10.2023 21:21

Už viete, že Inca Collagen je úžasným pomocníkom pri spomalení procesu starnutia celého tela a dokázateľne funguje. Pomôže vám získať krajšiu pleť bez vrások, pevnejšie vlasy a nechty, zdravú pohybovú sústavu. Ani Inca Collagen však nedokáže urobiť zázraky zo dňa na deň a preto je veľmi dôležité užívať ho dlhodobo a pravidelne. To je jeden z dôvodov, prečo sa vyplatí kúpiť hneď viac ako jeden balíček a práve preto máme v ponuke toľko balíčkov, pri ktorých získate nielen kolagén za výhodnú cenu, ale aj množstvo darčekov navyše.

Ak vás trápi otázka, ako dlho užívať kolagén, kým spozorujete jeho účinky, rozoberali sme to aj v jednom z predošlých blogov. Sú šťastlivci, ktorí prvé účinky spozorujú už do mesiaca, ale väčšinou potrebuje Inca Collagen viac času, aby sa benefity tejto esenciálnej bielkoviny prejavili navonok na pleti, kĺboch či vlasoch. Môžeme teda len odporučiť kúpu kolagénu vo výhodných balíčkoch, ktoré máme v ponuke. Mnohé balíčky obsahujú aj praktické darčeky. A samozrejme máme balíčky aj s Incapet Collagenom pre vašich štvornohých kamarátov.

8 balení kolagénu s obrovkou značkovou dekou grátis

Zásobte sa kolagénom na 8 mesiacov vopred a pritom sa zababušte do luxusu! Pri príležitosti osláv 8. výročia zrodu značky Inca Collagen sme pripravili tento balíček, ktorý ponúka dlhodobú kúru pre zdravie kĺbov a krásu pokožky, vlasov i nechtov, v spojení s maxi dekou značky Bugatti. Doteraz najvýhodnejšia kúpa, akú sme tu kedy mali!

8 rokov Inca Collagen na trhu = 8 kolagénov do zásoby na približne rok, pre vašu krásu a kondíciu!

Nakúpte si 8 balení Inca Collagen a kvalitnú huňatú deku značky Bugatti v hodnote 100,- € získate grátis. K tomu samozrejme 8x vitamín C a doprava zdarma.

Ponuka je obmedzená, len do vypredania zásob.

Tento výhodný maxi balík obsahuje:

  • huňatú hrejivú deku v rozmeroch 150×200 cm značky Bugatti – táto jemná deka sa postará o ten správny pocit tepla a pohody pri vašom odpočinku a relaxácii.
    Deka je vyrobená zo 100% polyesteru, vyznačuje sa vysokou kvalitou spracovania, jednoduchou údržbou, stálofarebnosťou, ale zároveň je mäkká, hrejivá a priedušná. Tieto vlastnosti si zachováva aj pri častom praní.
  • 8x mesačné balenie Inca Collagen
  • 8x mesačné balenie vitamínu C so šípkami 500 mg

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode