Oslnivo krásna pri vode a na kokteilovej párty

17.05.2015 17:15

Horúce letné dni lákajú všetkých von. Slnko a voda môžu vaše líčenie za niekoľkých minút poškodiť. Kým sa začnete chystať na dovolenku, vizážista značky Dermacol Tomáš Vida vám poradí, čo si určite zbaliť do kufra, aby ste boli oslnivo krásna. Jeho tipy a triky vám pomôžu prežiť príjemný deň pri bazéne či mori a na kokteilovej párty, ktorá určite patrí k letu.


„Pokožka na tvári si počas leta zaslúži zvýšenú pozornosť. Ako základ líčenia sú vhodné hydratačné gél-krémy, ktoré pleť upokojujú a hydratujú po pobyte na slnku. Sú skvelým SOS pomocníkom pre vysušenú pleť,“ hovorí Tomáš Vida.
Vodoodolné líčenie k vode
 Pleť a make-up
Po nanesení gél-krému AQUA BEAUTY aplikujte vodoodolný krycí make-up COVER. Jedinečná krémová konzistencia prekryje farebné nedostatky pleti, vyrovná ich a dodá pleti zamatovo matný vzhľad. Poskytne vám aj intenzívnu ochranu pred UV žiarením (SPF 30). Zľahka zafixujte púdrom INVISIBLE FIXING POWDER. Pleť rozžiarte farbou na líčka s rozjasňovačom BLUSH & ILLUMINATOR. Naneste na lícne kosti smerom ku spánkom. Podčiarknete tak mladistvý a svieži vzhľad pokožky.
Dermacol AQUA BEAUTY – 9,59 eur
Dermacol MAKE-UP COVER – 5,69 eur
Dermacol INVISIBLE FIXING POWDER – 8,79 eur
Dermacol BLUSH & ILLUMINATOR – 9,59 eur

 Oči
Horúcim letným dňom by ste mali prispôsobiť aj líčenie očí. Siahnite po veselých pestrých očných tieňoch, napríklad v žltom odtieni. QUATTRO EYE SHADOW charakterizuje saténovo jemná púdrová textúra. Dokonale priľne k povrchu viečka a zvláčni ho. Svetlo odrážajúca perleť okamžite rozjasní pohľad. S vodoodolnou riasenkou VOLUME MANIA WATERPROOF stačí iba niekoľko ťahov a mihalniciam dodáte veľkolepý objem a hustotu.
Dermacol QUATTRO EYE SHADOW – 8,39 eur
Dermacol VOLUME MANIA WATERPROOF – 7,65 eur


 Pery
Farba na pery 16H LIP COLOUR vytvorí dokonalý vzhľad pier počas celodenného pobytu pri vode. Ultra lesk & jemná starostlivosť v krémovej fáze vďaka obsahu prírodných vysoko kvalitných olejov, včelích voskov a vitamínu E zabráni vysušovaniu, pery hydratuje a zvláčni.


Dermacol 16H LIP COLOUR – 8,79 eur

 Tip Dermacol
K plavkám dolaďte farbu nechtov a slnečné okuliare. Budete šik a môžete si naplno užívať voľný čas pri vode.

Kokteilová párty v plnom prúde
Pantone Color Institute vyhlásil ako jednu z farieb leta 2015 AQUAMARINE: chladný a upokojujúci modrý odtieň evokujúci ľahkosť. Po horúcom dni pri vode sa osviežte na kokteilovej párty a stavte na ladnosť a bezstarostnosť.


Vizážista: Dermacol/Tomáš Vida
Styling: Kaja Čemová
Foto: Dermacol/Jena Šimková
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode