Orbit dóza – ideálny spolujazdec do auta

12.06.2015 16:54

Úspešný slovenský pretekár v rýchlostných motoristických súťažiach, Maťo Homola, vie, že žuvanie v aute má svoje neoceniteľné benefity. Žuvačky Orbit má v aute po ruke na všetkých cestách za pretekmi a žuje nielen po jedle a pití.   
Žuvačky bez cukru Orbit vám nielen pomáhajú jednoduchšie uvoľňovať napätie a lepšie udržiavať pozornosť, ale sa aj starajú o zuby a o váš zdravý úsmev. „V ťažkých chvíľach pred súťažou žujem často. Žuvačky bez cukru sú pre mňa nevyhnutným spolujazdcom, pretože mi pomáhajú zuby čistiť od povlaku, ale čo je dôležitejšie, uvoľňujú aj napätie, ktoré pred pretekmi cítim,“ zveril sa Maťo Homola.


So žuvačkami Orbit budete svieži v každej situácii, či už je vaša cesta akokoľvek dlhá alebo náročná. „Občas najazdím veľa kilometrov za pretekmi, významnú rolu potom hrá únava, strata sústredenia a aj nervozita. To všetko mi žuvačky a celkovo žuvanie pomáhajú zlepšovať,“ prezrádza Maťo Homola, známy slovenský automobilový pretekár ETCC.  
Orbit dóza má, popri ekonomických benefitoch, hromadu ďalších výhod, ktoré si všimol aj Maťo Homola: „Dózu som si zaobstaral spolu so šikovným držiakom, a tak je manipulácia s ňou omnoho jednoduchšia a žuvačku mám vždy po ruke, aj na dlhších cestách, napríklad na dovolenku. Navyše mám šťastie, pretože s priateľkou preferujeme tie isté žuvačky Orbit, čím výrazne odľahčím svoju peňaženku,“ dodáva s úsmevom Maťo.
Pre viac informácií navštívte www.orbitspolujazdec.sk.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode