Opel Insignia Country Tourer

19.02.2018 13:13

Tento model s neprehliadnuteľným dizajnom v štýle country je naozaj vydarený a na cestách neprehliadnuteľný. Veď v dĺžke 5 metrov to už je iný predátor! Opel Insignia Country Tourer si môžete vybrať v  15 preddefinovaných farebných odtieňov, ktoré sú k dispozícii navyše k normálnym farbám a sú k vyhradené výlučne pre klientov programu Opel Exclusive. Dokonca si zákazníci môžu objednať špecifickú farbu podľa vlastných predstáv.

Batožinový priestor má základný objem 560 litrov a po sklopení zadných operadiel až 1 665 litrov. Elektricky ovládané dvere batožinového priestoru sa dajú otvoriť a zatvoriť bez fyzického dotyku – pohybom nohy pod zadným nárazníkom. Príplatkový komplet FlexOrganizer zaručuje, že náklad v batožinovom priestore zostane bezpečne upevnený na svojom mieste. Svetlá výška je zväčšená o 25 mm oproti kombi Sports Tourer. Pri maximálnom zaťažení však zostáva medzi podvozkom a vozovkou iba 9 cm. Karoséria má kratšie previsy a dlhší rázvor.

Ergonomické sedadlá s certifikátom AGR (pre vodiča a spolujazdca) si vyberie až 74 % zákazníkov, čo potvrdzuje výnimočnosť komfortu sedenia. Ak má vozidlo príplatkové panoramatické strešné okno formátu 140 x 86 centimetrov, ktoré siaha odpredu až nad hlavy pasažierov na zadných sedadlách, môže sa tešiť každý člen posádky „terénneho“ kombi z nerušeného výhľadu na oblohu.
Špičkovou benzínovou pohonnou jednotkou pre Insigniu Country Tourer je motor 2.0 Direct Injection Turbo s výkonom 191 kW (260 k). Výrobca uvádza spotrebu v meste 11,5 l/100 km, mimo mesta 7,3 l/100 km a v kombinovanom režime 8,9 l/100 km. Oba motory sa montujú štandardne s novou 8-stupňovou automatickou prevodovku a adaptívnym systémom pohonu všetkých kolies Twinster.
Vysoko účinné sú turbodúchadlom prepĺňané benzínové motory s novou konštrukciou: 1.5 Turbo s výkonom 103 kW (140 k) alebo 121 kW (163 k), 2.0 Turbo s výkonom 191 kW (260 k) a maximálnym krútiacim momentom 400 Nm.

Voliteľným pohonom všetkých štyroch kolies je ideálnou voľbou pre viacčlenné rodiny, ktorí využijú kombi verziu či už na uloženie množstva batožiny, kočík ...pravidelné jazdy na chalupu do hôr alebo na letné dovolenky. Zbalíte do kufra naozaj všetko, pretože Opel Insignia Country Tourer disponuje obrovským vnútorným priestorom. A preto neváhajte pouvažovať či takého pomocníka na svojich cestách naozaj nepotrebujete!

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode