Novinka Dove Advanced Hair Series Quench Absolute skrotí neposedné kučery a podčiarkne ich krásu

26.03.2016 21:12

Jedna z desiatich žien na svete sa môže pýšiť vlnitými alebo kučeravými vlasmi, ale až 50 % z nich by ich radšej vymenilo za rovné, hladké a lesklé. Kučeravý vlas má totiž odlišnú štruktúru a vyžaduje špecifickú starostlivosť aj prípravky. Preto Dove prichádza na trh s novinkou Quench Absolute z radu Advanced Hair Series. Šampón, kondicionér a maska z novej kolekcie svojím jedinečným zložením so vzácnym olejom z palmy Buriti pomáhajú neposedné kučery hĺbkovo vyživovať, vďaka čomu získajú väčšiu pevnosť a budú sa tiež ľahšie upravovať.
Kučeravé a vlnité vlasy nie sú príznačné len pre určité etnikum. Naopak, má ich jedna žena z desiatich na celom svete. Či už ide o extrémne husté afro kučery, "prstienky" alebo vlnité vlasy, všetky zdieľajú rovnaké špecifiká, ktoré ženám sťažujú snahu o ich zdravý a lesklý vzhľad. Dove chce majiteľkám kučeravých či vlnitých vlasov pomôcť so starostlivosťou o ne a naučiť ich vnímať kučery ako svoju prednosť. Tento vlasový typ sa geneticky líši od rovného a vyžaduje si vyššiu úroveň výživy. Nedostatok živín totiž môže viesť ku krepovateniu, hrubosti, krehkosti a matnému vzhľadu. Z tohto dôvodu potrebujú vlnité a kučeravé vlasy špecifickú starostlivosť s výživovými zložkami prenikajúcimi hlboko do ich štruktúry.
A tak Dove prichádza na trh s novým radom Advanced Hair Series Quench Absolute, ktorý je určený špeciálne pre prirodzene vlnité a kučeravé vlasy. "Ženy si často nevedia poradiť so svojimi kučeravými či neposednými, vlnitými vlasmi a snažia sa ich vyrovnávať žehličkami na vlasy alebo kulmami. Tým ale vlasy, už aj tak veľmi náchylné na vysušovanie, vystavujú ešte väčším ničivým dopadom. Odporučila by som im používať špeciálnu vlasovú starostlivosť určenú práve pre ich typ vlasov, ako je Quench Absolute z radu Dove Advanced Hair Series, ktorá zohľadňuje všetky ich špecifiká, poskytuje ochranu proti vonkajším vplyvom a udržuje správnu výživu a hydratáciu," hovorí dermatologička  MUDr. Michaela Blaško, PhD.
Vlasová starostlivosť Quench Absolute obsahuje jedinečnú kombináciu vyživujúcich látok, proteínov a vzácneho oleja Buriti. Vlnité a kučeravé vlasy získajú po použití Dove Advanced Hair Series Quench Absolute pevnejšiu a hladšiu štruktúru a takisto sa budú lepšie upravovať. Krásne, vyživené a poddajnejšie kučery možno najlepšie dosiahnuť aplikáciou všetkých troch produktov, ktoré rad zahŕňa - šampónu, kondicionéru a masky.

Portfólio produktov:
 
Šampón Dove Advanced Hair Series Quench Absolute

Krémová formula šampónu čistí a vyživuje vlasy, prispieva k ich ľahšej úprave a hladšiemu vzhľadu. Aplikujte na vlhké vlasy, jemne premasírujte a opláchnite. Šampón možno používať denne. Dostupný je výhradne v dm drogériách za nezáväznú odporúčanú spotrebiteľskú cenu 4,49 eura.

 
Kondicionér Dove Advanced Hair Series Quench Abolute

Kondicionér intenzívne vyživuje a posilňuje kučeravé vlasy. Naneste na umyté vlasy, zamerajte sa na končeky a opláchnite. Kondicionér možno používať denne. Dostupný je výhradne v dm drogériách za nezáväznú odporúčanú spotrebiteľskú cenu 4,49 eura.

Maska Dove Advanced Hair Series Quench Absolute

Obsahuje živiny, vďaka ktorým sa vlasy stávajú hladšie a poddajnejšie. Masku aplikujte dvakrát týždenne, nechajte pôsobiť päť minút a opláchnite. Dostupná je výhradne v dm drogériách za nezáväznú odporúčanú spotrebiteľskú cenu 5,29 eura.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode