Nenechajte si ujsť unikátnu výstavu motocyklov v CENTRAL-e!

10.02.2015 20:50

Luxusné motorky, rýchlosť, adrenalín, dizajn a sila. Toto všetko vám prinesie exkluzívna výstava I ♥ rýchlosť, ktorá bude prebiehať v netradičnom prevedení od 12. februára do 1. marca 2015 v priestoroch bratislavského CENTRAL-u. Návštevníci majú zároveň jedinečnú šancu zapojiť sa počas výstavy do súťaže a získať štýlový skúter Vespa Primavera 50.


CENTRAL sa onedlho premení na svet rýchlych kolies. Počas exkluzívnej expozície sa vám  predvedie viac ako 90 atraktívnych motocyklov. Medzi nimi budú tradičné značky ako Harley Davidson, BMW, Suzuki, KTM, Yamaha, Aprilia, Indian, Victory, Triumph, legendárne skútre Vespa a Capirelli či trojkolka Rewaco. Okrem toho sa predstavia špeciálne prestavby v podaní firmy XXX-LM, ktorá získala so svojimi strojmi mnohé európske ocenenia alebo LL Customs.
 
Rovnako sa na výstave objavia aj závodné špeciály Karla Abraháma, s ktorými pretekal na Majstrovstvách sveta. Osobne sa s Karelom budete môcť stretnúť 14. februára od 15:00 počas jeho autogramiády.

Fanúšikov historických modelov určite poteší výstavný kus patriaci Petrovi Balážovi. Chýbať nebudú prezentácie Grand Prix Brno a policajné motorky. Na svoje si teda určite prídu aj rodiny s deťmi, ktoré sa pri motocykloch môžu aj odfotiť.
 
Nenechajte si u jsť tieto nezvyčajné technické scenérie s krásnymi strojmi v OC CENTRAL. Od štvrtka 19. februára sa navyše môžete zapojiť do súťaže priamo na mieste výstavy. Hlavnou výhrou je štýlový skúter Vespa Primavera 50 a okrem toho na súťažiacich čakajú vstupenky na Grand prix Brno a ďalšie skvelé ceny.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode