Nákupný víkend v OC Centrál

26.11.2015 10:13

Najkrajšie obdobie v roku sa neúprosne blíži a vy stále nemáte darčeky pre svojich blízkych? Nákupné a spoločenské centrum OC Central má pre vás skvelé riešenie. Pripravilo si pre vás predvianočný nákupný víkend plný špeciálnych zliav, ktorý vás čaká už 26. – 29. novembra. Okrem toho sa môžete v týchto dňoch tešiť na bohatý sprievodný program, ktorý vás naladí na sviatočnú atmosféru.

Zľavové kupóny môžete získať formou bezplatných SMS kódov na webovom portáli www.ezlavy.central.sk alebo ich po prvýkrát nájdete priložené v podobe zľavovej knižky v novom exkluzívnom CENTRAL MAGAZINe. Magazín sa distribuuje do vybraných lokalít v Bratislave, prípadne ho môžete získať na infopulte CENTRAL-u.
Okrem fantastických nákupov si budete môcť počas tohto víkendu vychutnať spolu s rodinou veľa hudby a zábavy. V sobotu, 28. novembra je pre vás pripravené vianočné pečenie s Potten & Pannen – Staněk. S prípravami a zdobením voňavých medovníčkov vám pomôžu aj známe osobnosti  či detičky z Domova Dúha. Za každý vami ozdobený medovník venuje OC Central 1€ tomuto zariadeniu. Celým programom vás bude sprevádzať známa moderátorská dvojica - Lenka Šóošová a Roman Juraško. O hudobný zážitok sa postarajú talentované SUPERDETI a obľúbené sesterské duo Twiins. Tanečné umenie vám predvedú tanečníci z La Portella. Navyše tých najmenších potešia zaujímavé rozprávky v podaní Barbory Rakovskej a Petry Bubeníkovej. V rámci programu sa bude krstiť CD SUPERDETI a vyvrcholením bude spoločné rozsvietenie najkrajšieho vianočného stromčeka v Bratislave.

Viac informácií nájdete na www.central.sk

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode