Najznámejší ikonický drink, teraz inak.

25.11.2023 16:08

Čakajú nás čarovné chvíle plné pohody, večierkov a darčekov, čo je na nich to najlepšie? Predsa skvelé tradičné jedlo. Každý si dopraje počas sviatkov viac koláčikov alebo sladkých drinkov. Tieto Vianoce to bude rovnaké, ale predsa iné. Waterdrop pripravil ten najlepší drink pre všetkých priaznivcov ikonických chutí - úplne nový Microdrink COLA, ktorý nám prinesie nielen obľúbenú atmosféru osláv, ale navyše je bez cukru, takže si ju môžete užiť do sýtosti a hlavne bez výčitiek.

Nová príchuť COLA je ideálna na skvelú party. Je presne taká, akú ju poznáme, iba lepšia! Obsahuje prírodné ingrediencie kolový orech a zelenú kávu, ktorá v našich končinách nie je úplne známa, ale je o to zdravšia. Keďže zelená káva nie je pražená, zachováva si vo svojom vnútri kyselinu chlorogénovú, silný antioxidant, ktorý posilňuje imunitný systém človeka. Okrem toho je waterdrop® COLA bez cukru a kalórií, no s výbornou chuťou a užitočnými vitamínmi. 

V novej limitovanej edícii nechýba ani elegantná sklenená fľaša Glossy, ktorá svojím čiernym rafinovaným štýlom oživí každý moment. Večná klasika s novým kolovým drinkom bude pripravená osviežiť kdekoľvek a kedykoľvek. K novej limitovanej kolekcii COLA samozrejme patrí aj ikonická plechovka spolu so slamkou, ako inak z udržateľného skla, ktorý sa bude skvele vynímať na každej, nielen vianočnej party. Doprajte si obľúbenú chuť bez cukru.
Na zdravie!

 

Viac informácií o produkte nájdete na www.waterdrop.sk alebo v našom bratislavskom kiosku, v Auparku.

 
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode