Miss autoazena.sk Carat tuning 2012 si zajazdila s novým modelom Hyundai i30

02.07.2012 11:55

Alexandra Ďurčová – víťazka miss autoazena.sk Carat  tuning 2012 a miss X- point si zajazdila celý týždeň s novým modelom Hyundai i30

Ako ste sa dozvedeli o súťaži krásy Miss Carat tuning 2012?

Oslovila ma kamarátka a zdalo sa mi to ako dobrý nápad zúčastniť sa. Som rada, že som sa na to dala a teším sa na ďaľšie nové výzvy. Určite by som takúto šancu uvítala aj na budúci rok. Naozaj to bola zábava a ostatným dievčatám to odporúčam. Prináša to naozaj veľa veselých zážitkov.

Predtým ste sa už na podobnej súťaži krásy zúčastnili?

Bola som na Miss Bratislava, ale nič som nevyhrala. 

Je partia tela, s ktorou nie ste spokojná?

Mám malé prsia, ale nedala by som si urobiť žiadne korekcie. Dávam dôraz na prirodzenosť.

Vyhrali ste týždňový zájazd do Dominikánskej republiky, ktorý máte ešte pred sebou, ale za sebou už máte týždeň jazdenia s novinkou Hyundai i 30 s plnou nádržou. Aké máte dojmy z jazdy?

Úžasné! Veď aj moja mama má Hyundai Getz, tak túto značku máme radi, pretože je to spoľahlivé auto.  Hyundai i 30 pútal pozornosť od prvej chvíle ako som doňho nastúpila. Jeden pán sa ma pýtal, či som s ním spokojná, pretože uvažuje nad kúpou práve tohto modelu. Určite som ho vychválila nielen čo sa týka vonkajšieho dizajnu, ale aj vnútorného interiéru, ktorý je prehľadný a veľmi elegantný. V aute je veľa priestoru, aj dostatočný kufor na moju potrebu mi vyhovoval. Benzínová jednašestka prekvapila tichým motorom, ale keď bolo treba zrýchliť, tak som nemala žiadny problém. Dvakrát  som síce zablúdila, ale to patrí k životu, kým nadobudnem prax v jazdení. Ľudia, ktorí majú problémy s cúvaním alebo parkovaním si obľúbia cúvacie senzory ,ktoré toto auto má vo výbave. V dnešnej dobe je to veľmi praktický doplnok. Je mi smutno, že som ho už musela vrátiť, ale verím, že si podobný model opäť zajazdím, preto sa chcem poďakovať aj spoločnosti Hyundai, že mi umožnila prežiť krásny týždeň s úžasným autom!

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode