Hviezdne Vianoce s Rosie Huntington-Whiteley

22.10.2023 20:09

Aj keď to ešte na zimu nevyzerá, Vianoce sú tu už za chvíľu. Prečo si ich neužiť v predstihu, s noblesou a krásnym hviezdnym designom priamo z prehliadkových mól? Štýlovú zimnú kolekciu limitovanej edície vytvoril waterdrop® v spolupráci so svetoznámou ikonou, Rosie Huntington - Whiteley.

Rosie je britská topmodelka a influencerka,  ktorá sa etablovala vo svete módy nielen vďaka spoluprácam so svetovými značkami, ale aj titulnými stranami prestížnych časopisov. Svoje dlhoročné skúsenosti vo svete krásy pretavila aj v návrhu kontúr našej najnovšej kolekcie limitovanej edície: “Vždy sa mi páčil záväzok spoločnosti waterdrop® k trvalej udržateľnosti. Ich poslanie znížiť množstvo plastov na jedno použitie je tiež v úzkom súlade s mojimi osobnými hodnotami. Som nadšená zo spolupráce so značkou, ktorá sa zasadzuje za lepší blahobyt, ako aj životné prostredie. 

Najviac sa teším na príležitosť inšpirovať ľudí k zdravším rozhodnutiam v každodennom živote, počnúc správnou hydratáciou. S waterdrop® môžeme prijať životný štýl, ktorý uprednostňuje starostlivosť o seba a udržateľnosť pred všetkým ostatným. Spoločne môžeme niečo zmeniť a vytvoriť svet, v ktorom je hydratácia jednoduchá a udržateľná,“ prezradila Rosie.

Kúzelný nádych vianočnej atmosféry stelesňuje design zahalený v bielej farbe s akcentom jemných zlatých hviezdičiek. Limitovanú, bielu, frosted sklenenú fľašu dopĺňa dokonalá kombinácia ostružín, čučoriedok a jabĺk schovaných v Mikrodrinku SNOW, ktorý sa vracia do ponuky vždy v zimných mesiacoch. V novej kolekcii SNOW x Rosie Huntington - Whiteley nájdete aj zopár prekvapení, ktoré budú skvelým darčekom či už pre vás, rodinu a priateľov. Teplé ponožky alebo praktickú plátennú tašku zabalíte do dokonalej vianočnej krabičky rovnakého designu.

Nebude nič jednoduchšie ako dodržať dôležitý pitný režim, či už na lyžiach v zasnežených horách alebo len tak pri praskajúcom ohni v krbe. Limitovaná kolekcia SNOW x Rosie Huntington - Whiteley  sa postará o dokonalú zimu a ešte krajšie Vianoce.

 

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode