Golden Globes ovládla nude manikúra. Celebritní manikéri predvídajú tohtoročný trend

08.01.2024 21:59

Počas včerajšieho prestížneho udeľovania filmových cien Golden Globe ovládla nechty celebrít neutrálna nude manikúra v duchu your nails, but better”. Bodovala aj nesmrteľná klasika. Čiernou zaujala Selena Gomez a červenou Dua Lipa.

 

Čierna patent leather” manikúra

Selena Gomez, herečka, speváčka a zakladateľka Rare Beauty, jednej z najúspešnejších kozmetických značiek súčasnosti, zladila svoje nechty ku kvetinovým detailom na šatách od Giorgio Armani Privé. Jej jednoduchá čierna patent leather” manikúra od manikéra Toma Bachika zožala úspech okamžite.

 

Manikúru podľa Seleny dosiahnete za moment s press-on nechtami minora. v odtieni INSOMNIA.

 

 

Nadčasová červená

Manikérka Kim Troung, ktorá sa stará o nechty speváčke Dua Lipa, zvolila k jej celočiernemu outfitu nesmrteľnú červenú. Hovorí sa, že dôvodom mohla byť aj red nails theory”, ktorá už v roku 2022 ovládla TikTok a k červenej manikúre inšpirovala mnohých. 

 

Manikúru podľa Dua Lipa dosiahnete za moment s press-on nechtami minora. v odtieni HUNGRY EYES.

 

Čo je red nails theory

Vždy, keď mám červené nechty, muž ich okomentuje… a potom mi to došlo. V 90-tych rokoch, kedy sme vyrastali, ženy nosili červenú často - najmä naše mamy. A tak si divne myslím, že mužov priťahujú červené nechty, pretože im pripomínajú ich mamy,” vysvetľuje majiteľka účtu GirlBossTown na TikToku.

 

Neutrálna a krátka manikúra

Nič nekompikuje, je nežná a ženská. Manikéri herečiek America Ferrera a Margot Robbie zvolili túto alternatívu, ktorá, vyzerá to tak, je čoraz viac preferovaná nielen medzi celebritami, ale aj medzi ženami, ktoré sa o svojej manikúre rozhodujú. Stojíme práve pre zrode najväčšieho trendu roka 2024? 

 

Manikúru podľa známych herečiek dosiahnete za moment s press-on nechtami minora. v odtieni PILLOW TALK a EASY LOVER.

 

Náš tip: Všetky nechty minora. môžete jednoducho skrátiť nožničkami alebo klieštikmi, a následne tvarovať pilníkom - presne tak, ako svoje prirodzené nechty.

 

 

Japonská manikúra

Nechty niekedy potrebujú čas na regenreáciu a aj tie prirodzené môžu vyzerať dobre. Vie to tiež speváčka Billie Eilish, ktorá sa na predávaní cien ukázala s upravenými nechtami v štýle japonskej manikúry. 

 

Čo je japonská manikúra? 

Japonská manikúra je spôsob ako udržať nechty nielen krásne, ale aj zdravé. Jej hlavným princípom je vlastne leštenie nechtov. Tento spôsob manikúry vznikol pred monohými storočiami v Japonsku. Názov  P-Shine pochádza od Tokijskej firmy, ktorá sa od roku 1958 venuje výrobe produktov pre túto metódu. V dnešnej dobe sa stáva P-Shine hitom  po celom svete. Je to predovšetkým vďaka prirodzenému vzhľadu a pozitívnemu vplyvu na zdravie nechtov. Naviac celá metóda využíva čisto prírodné produkty ako sú včelí vosk, materia kašička, kremičitá hlinka alebo prášok z lastúr.

 

Zdroj foto: Getty Images, Instagram, Bulgari

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode